Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe website Hampshire Hospitality & Leisure

www.hampshire-hotels.com:

toonaangevend in content en uitstraling

Hilversum, 6 juli 2005.Een overzichtelijke website die niet alleen gastvriendelijk is qua informatie, maar tevens de krachtige uitstraling van Hampshire Hospitality & Leisure bevestigt - dat is de geslaagde missie van de compleet nieuwe website van deze groeiende, Nederlandse hotelgroep. In drie talen (Nederlands, Duits en Engels) is te lezen over de 45 prachtige hotels, tarieven en arrangementen. Daarnaast is er een uniek onderdeel toegevoegd: Very Hampshire, een zoekmachine op originele Hampshire-evenementen per hotel. Dankzij deze ondernemende zoekmachine én een 'gewone' zoekmachine op hotel en locatie, vindt elke gast, (leisure of zakelijk), in elke prijsklasse gemakkelijk de weg naar een passend Hampshire hotel in Nederland, België, Duitsland of op het tropische eiland Saba. Het onderdeel 'Specials' met Last Minute aanbiedingen geeft de Hampshire-gasten extra service.

Een goed begin
De startpagina met het herkenbare logo van de groene kroon laat direct zien waar de hotelgroep Hampshire voor staat: 'More than Welcome'. Ook op de website vindt iedere bezoeker middels een duidelijke navigatie precies wat deze zoekt. Zo zijn er bedrijven en toekomstige partners bijvoorbeeld de buttons 'Brochures' en 'Business'. Bij laatstgenoemde wordt uitgewijd over prijzen, offertes en mogelijkheden voor incentives (een overzichtelijk worddocument met alle mogelijkheden is direct te downloaden). Verder is de rubriek 'Jobs' opgenomen, want Hampshire is als jong en sterk groeiend horecabedrijf altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ook de persinformatie is goed terug te vinden onder de button 'Press'.

Very Hampshire

Uiteraard is de site zéér toegankelijk voor gasten die zich willen oriënteren op het Hampshire-aanbod en direct een hotel willen boeken. Er zijn twee handige zoekmachines. Zo is er een 'vast' zoeksysteem (deze staat continue aan de linkerkant van de site) waar gezocht kan worden op hotel, provincie, stad, categorie (hoeveelheid sterren) en op voorkeur (culinair, kunst, golf, stads, wellness). Daarnaast kent de website een speciale button voor een unieke zoekmachine: Very Hampshire. Op deze pagina profileert ieder hotel zich met speciale thema's, feestavonden, barbecues, kerst- en paasactiviteiten, Valentijn... Bij Very Hampshire worden gasten geïnspireerd voor een leuk dagje uit. Via een verfijning met het zoeksysteem op eigen voorkeur verschijnt de passende keuze op het scherm. Zo garandeert Hampshire Hospitality & Leisure altijd een bijzondere gelegenheid; Very Hampshire!

Last Minute
En er is meer. Zo kan er gesurft worden naar het onderdeel 'Friends' waar het Friends of Hampshire-lidmaatschap met de vele voordelen wordt uitgelegd, naar 'Holidays' voor een volledig overzicht van de Hampshire hotels met de prijzen per persoon per provincie in Nederland en daarbuiten (België, Duitsland en Saba) of naar 'Special' met de Last Minute aanbiedingen. Vaste partners van Hampshire krijgen ook aandacht op de site onder het kopje 'Partners'. Het is duidelijk: dankzij deze complete site weten nu nog meer gasten de weg naar Hampshire te vinden!

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.