Vereniging FME-CWM

Zomer Management Review

De zomer is niet alleen een periode om uit te rusten en op vakantie te gaan. Het is voor een bedrijf ook de tijd om terug te kijken op de afgelopen zes maanden en alvast plannen te maken voor het komende halfjaar.

Hoe staat het met de volgende aandachtspunten:
De uitvoering van de strategie, zit u nog op koers? De innovatieve capaciteiten van uw organisatie De financiële doelstellingen, zowel aan de opbrengsten- als aan de kostenkant
De realisatie van de gewenste productiviteits- en efficiëntieverbeteringen
De professionaliteit van uw verkoop- en marketingorganisatie Het boeien en binden van medewerkers

Hoe zijn zaken verlopen; wat willen of moeten we aanpassen of veranderen?
Tijd dus voor een tussenbalans; voor enige reflectie.

MOD, het aan FME verbonden advies- en consultancybureau, biedt u de mogelijkheid tot deze reflectie. Op een korte, pragmatische en degelijke wijze maakt u op een van de drie bovengenoemde terreinen de balans op.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. U neemt contact met ons op (zie onderaan dit bericht voor contactgegevens) en we hebben een telefonische intake over een van de bovengenoemde onderwerpen, uw situatie en onze aanpak. In het geval u specifieke vragen heeft, is het wellicht nuttig dat we bij u langskomen. Dit vraagt wel een iets grotere investering.
2. We sturen u een vragenlijst over het gekozen onderwerp. Hiermee verkrijgen we inzicht in uw situatie. De vragenlijst wordt ingevuld door de bedrijfsleiding en - naar keuze - door managementteamleden en/of leidinggevenden. De vragenlijst gaat over de hoofdpunten van het betreffende aandachtsgebied. Het invullen kost u naar verwachting minder dan een uur.

3. Binnen twee weken ontvangt u van ons een rapportage van bevindingen met conclusies; indien mogelijk op één A4.

4. We maken een afspraak om met de bedrijfsleiding en/of uw MT-leden in één dagdeel van maximaal vier uur de resultaten door te nemen, informatie te geven en een advies uit te brengen.

Tijdsvenster
Juli en augustus 2005.

Kosten
Voor de Zomer Management Review betaalt u 975,--. Dit is inclusief telefonische intake, vragenlijst, rapportage, het adviesdagdeel en reiskosten van de adviseur en exclusief BTW, eventuele persoonlijke intake (meerkosten 425,--) en arrangementskosten. De genoemde tarieven gelden alleen voor de maanden juli en augustus 2005.

MOD, 079 353 12 41 of mod@fme.nl