Ingezonden persbericht


TCW brengt PR-belangen onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR

Bunnik, 6 juli 2005 - TCW, distributeur van oplossingen voor netwerkconnectiviteit, brengt zijn PR-belangen voor Nederland onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) in Bunnik. LVT PR gaat TCW ondersteunen bij het uitbouwen van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt. Het bedrijf uit Zoetermeer biedt oplossingen voor netwerkconnectiviteit en servermanagement en verkoopt een brede reeks producten voor serverruimtes en datacenters, zoals netwerkapparauur, 19-inch kasten en server- en storage-chassis.

Halvard Woei A Sioe, directeur van TCW: "Wij onderscheiden ons door het leveren van kwalitatief hoogstaande producten met een goede prijs/prestatieverhouding en vooral ook een gedegen after-sales. TCW werkt samen met partners die hun sporen in deze business al lang en breed hebben verdiend. Zij zijn ook constant bezig om hun producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. LVT PR zal ons ondersteunen om die boodschap te verspreiden in Nederland. Wij zijn enthousiast over de samenwerking met dit bureau, dat in het verleden meer dan eens heeft laten zien dat het bedrijven op een creatieve manier onder de aandacht van media en prospects kan brengen."

Lammers van Toorenburg Benelux Public Relations
Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) is een communicatieadviesbureau voor bedrijven in de ICT-markt, zakelijke dienstverlening, lifestyle en consumentenmarkt. Het bureau ondersteunt met 26 PR-specialisten klanten vanuit een Nederlandse (Bunnik) en een Belgische (Brussel) vestiging. Het aanbod van LVT PR is allesomvattend: van de ontwikkeling tot en met de uitvoering van een strategie en van een idee tot en met het eindproduct en de frequente perscontacten. Het complete aanbod wordt ondersteund met redactionele concepten en producties van LVT Editorial Services en met bedrijfsevenementen van Eventive Business Events. In België en Nederland werkt Lammers van Toorenburg Benelux PR momenteel voor zo'n 70 bedrijven, variërend van start-ups tot grote multinationals.

Ingezonden persbericht