Stadsdeel Bos en Lommer


Inspraak kadernotitie Wijkgerichte Zorg en Welzijn 6 juli 2005 Het Dagelijks Bestuur van Bos en Lommer ontwikkelt beleid om te zorgen voor een samenhangend aanbod op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Het accent ligt op ouderen en gehandicapten die zijn aangewezen op zorg- en welzijnsdiensten om zelfstandig te kunnen wonen. Om invulling te geven aan dit beleid is er een rapport opgesteld met de titel Welzijn, Zorg en Wonen kaart Bos en Lommer. Hierin wordt vermeld wat voor zorg- en welzijnsvoorzieningen er zijn in Bos en Lommer en hoeveel er in de toekomst nodig zijn.

In dit rapport zit een Kansenkaart waarin wordt aangegeven waar de kansen liggen. Ook is er een Kadernotitie Wijkgerichte Zorg en Welzijn opgesteld. In deze kadernotitie wordt vastgelegd wat het stadsdeel in de komende jaren wil gaan doen om die kansen zoveel mogelijk te realiseren.

U kunt schriftelijk of mondeling op de plannen van het stadsdeel reageren. Stuur uw mening over de plannen uiterlijk 27 juli 2005 naar stadsdeel Bos en Lommer, ter attentie van het Dagelijks Bestuur, Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Ook kunt u bellen voor meer informatie of om uw mening mondeling kenbaar te maken met de beleidsmedewerker voor wijkgerichte zorg en welzijn, de heer H. Betlem, tel. (020) 581 2731.

De Kadernotitie Wijkgerichte Zorg en Welzijn en de Welzijn, Zorg en Wonen kaart Bos en Lommer liggen vanaf 7 juli 2005 ter inzage bij Publieksdienstverlening, Bos en Lommerplein 250. U kunt de Kadernotitie ook downloaden als Word-document door rechts op de link te klikken.