Ingezonden persbericht


CleanPort introduceert maandelijks overzicht met trends en ontwikkelingen in e-mail

Real-time filtering voor xSP en organisaties geven een interessant beeld van ontwikkelingen, trends en risico`s op het gebied van e-mailverkeer.

Doetinchem, woensdag 6 juli 2005.
CleanPort introduceert vandaag de eerste editie van MailView, het maandelijkse rapport wat trends, ontwikkelingen en statistieken van mailverkeer op de systemen van CleanPort in kaart brengt. De statistieken geven een representatief beeld van mailstromen in Europa, Rusland, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten.

In het rapport vindt u ondermeer;

·Concentratie van Postbank phishing e-mail op een dag, enkel op .nl domeinen ·Sober virus nog altijd belangrijkste mass-mailer van dit moment ·Gemiddeld is ruim 70% van de totale mailstroom SPAM ·Meer en meer woordbeeld vervalsing om traditionele SPAM filters te omzeilen

Het rapport (pdf) kunt u hier downloaden;

http://www.cleanport.com/download.php?id=mailview_juni2005


* U kunt het lezen met behulp van Adobe Acrobat. Welke gratis is te downloaden op www.adobe.com *

Over CleanPort
CleanPort Managed Email Security verzorgt de beveiliging van het e-mailverkeer voor een honderdtal bedrijven in de gezondheidszorg, de financiële en zakelijke dienstverlening en xSP's. CleanPort levert op internetniveau, dus buiten het bedrijfsnetwerk, beveiliging tegen virussen en spam. Het systeem wordt 24/7 centraal beheerd en voortdurend bijgewerkt en geoptimaliseerd. CleanPort completeert verschillende commerciële beveiligingsproducten met de in eigen beheer ontwikkelde ProTAG-scanner. Deze geavanceerde oplossing herkent en isoleert verdachte mail. CleanPort levert klanten op regelmatige basis gedetailleerde rapportages over onderschepte virussen en andere relevante gegevens. Het hoofdkantoor van CleanPort is gevestigd in Doetinchem, met vestigingen in Engeland, Duitsland en Israël.

Ingezonden persbericht