Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Breda Hippique Cross-Country Golfwedstrijd

Tijdens Breda Hippique vindt op woensdagmiddag 6 juli en donderdagmiddag 7 juli een unieke Cross Country Golfwedstrijd plaats. De wedstrijd zal worden gehouden op het hoofdterrein van Breda Hippique in de weilanden rondom het hoofdterrein in een deel van de parkoersen van de Eventing Cross-Country en de marathon van de Vierspanwedstrijden. Voor de kenners: het type wedstrijd is Shotgun - individueel Stableford - over 12 holes waarvoor een maximale handicap geldt van 36. Geen keurig gemaaide fairway of de glad geschoren greens die u gewend bent, maar "Back to basics", terug naar de oorsprong van het golfen.

Bij deze wedstrijd strijden de golfers ook tegen zichzelf en zullen zij achteraf proberen excuses te vinden voor het resultaat wat zij, op de Breda Hippique Golfbaan, hebben behaald. Het is iets meer sjouwen en zoeken in het hoge gras, maar voor de echte golfer is dit een gelegenheid om weer eens echt te genieten.

Golf en paardensport worden hiermee op een ongebruikelijke wijze samengebracht. De deelnemers aan het Breda Hippique Golftoernooi laten we op deze wijze graag kennis maken met een andere tak van sport, maar wel één waarbij het ook prettig is om zaken te doen. Een groot aantal bedrijven heeft zich dan ook aangemeld voor deze unieke golfwedstrijd. Zij gaan zo op een ander niveau de strijd aan met hun collega's en relaties.


---