Politie Gelderland-Zuid
Onderzoek overval Vrijmarkt in Tiel

Tiel - (03)

Zondagmiddag 12 juni 2005, omstreeks 18.15 uur, is de organisator van de Vrijmarkt, samen met zijn gezin, door drie mannen met een Noord- Afrikaans uiterlijk overvallen en beroofd van de dagopbrengst. Dit gebeurde aan de Papesteeg in Tiel. Bij deze overval werd gebruik gemaakt van vuurwapens. Verder werd bij de overval door de daders mogelijk gebruik gemaakt van een donkere auto met buitenlands kenteken.

In de omgeving van de Rivierenlandlaan is later een mobiele telefoon van een van de slachtoffers teruggevonden. De daders hebben meerdere mobiele telefoons (merken Nokia en Siemens) weggenomen. Mogelijk zijn deze ook door de overvallers weggegooid.

De politie heeft de volgende vragen:
* Hebt u op zondag 12 juni voor of rond het tijdstip van de overval verdachte voertuigen of personen in de omgeving van de achterzijde (Papesteeg) van de Vrijmarkt gezien?
* Hebt u mogelijk op een eerder tijdstip verdachte voertuigen of personen gezien?
* Hebt u onlangs een mobiele telefoon gevonden? * Hebt u recentelijk (enkele) geldkistjes gevonden? * Hebt u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek?

Uw tip

Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met het team Tiel van Politie Gelderland-Zuid, afdeling district De Waarden; op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer 024 - 327 66 66.