Politie Zeeland


---

O-3730-2005 Aanrijding in Goes
Woensdagochtend rond 11.50 uur vond er op de Westwal in Goes een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een personenauto.
De 75-jarige bestuurder van de bestelauto uit Oss stond op de fietsstrook aan de Westwal stil met de voorzijde van zijn voertuig in de richting van de Kolveniershof.
Toen hij schuin de weg op (weg)reed liet hij de hem achterop komende 77-jarige bestuurder van de personenauto uit Goes niet voorgaan.
Er was alleen materiële schade.

O-3731-2005 Diefstal tas uit horecagelegenheid
In de nacht van dinsdag op woensdag tussen 23.00 uur en 02.00 uur is een
17-jarig meisjeuit Zierikzee in een horecagelegenheid aan de Hogezoom in Renesse bestolen van haar tas.
Het meisje had haar tas, tijdens het bezoek aan de gelegenheid, neergezet. Toen ze weg wilde gaan ontdekte ze dat de tas, met daarin waardepapieren, was weggenomen.

O-3732-2005 Aanrijding in Kapelle
Woensdagochtend rond 10.30 uur vond er op de Wemeldingse Zandweg in Kapelle een aanrijding plaats tussen een personenauto en een snorfiets.
De 38-jarige bestuurster van de personenauto uit de gemeente Kapelle reed vanuit de uitrit van een woning het (brom)fietspad aan de Wemeldingse Zandweg op.
Hierbij liet ze de voor haar van rechts komende 68-jarige bestuurder van de snorfiets uit de gemeente Kapelle niet voorgaan.
Door de aanrijding kwam de snorfietser ten val. Hij hield aan de aanrijding schaafwonden over. De snorfiets raakte zwaar beschadigd.

W-3733-2005 Doorrijden na aanrijding
Maandagochtend tussen 10.15 uur en 10.30 uur is een 13-jarig meisje uit
Oost-Souburg op de Oude Vlissingseweg in Middelburg aangereden door een personenauto.
Het meisje fietste over de Oude Vlissingseweg komende uit de richting van Middelburg en gaande in de richting van Groot Abeele.
Achter het benzinestation, ter hoogte van het tuincentrum, werd ze ingehaald door een donkere personenauto.
De auto stopte, reed achteruit en botste tegen de fiets van het meisje. Hierdoor kwam ze met haar mond op het stuur van haar fiets terecht. De fiets van het meisje raakte aan de voorzijde geheel vernield.
De (onbekend gebleven) bestuurder van de personenauto stapte na de aanrijding uit en schold het meisje uit. Vervolgens reed hij over de Reijersweg weg in de richting van de Torenweg.
De politie verzoekt getuigen van dit ongeval zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

W-3734-2005 Diefstal uit auto, Oost-Souburg
Tussen dinsdagavond 21.00 uur en woensdagochtend 07.45 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Nagelenburgsingel in Oost-Souburg.
Uit de auto is een radio cd-speler met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.