Ingezonden persbericht

De Nationale Bungalowdagen 2005.
Inspiratie, interactie en innovatie:
dat waren de speerpunten tijdens De Nationale Bungalowdagen 2005 in het Hotel Congrescentrum NOC*NSF Papendal te Arnhem als we de topsprekers mogen geloven.Een kleine selectie;

Graag nog eens de complete verhalen van deze topsprekers teruglezen?

Klik hier voor de presentaties
Zie het origineel

 

Durf nieuwe ervaringen op te doen.
Durf nieuwe ervaringen op te doen, zo liet Ruud Hogenboom van Hogenboom Vakantieparken weten. Hij kwam ook met een primeur: binnenkort starten zij met een heuse chartermaatschappij, genaamd Hogenboom Travel.

In beweging zijn, in beweging........
In beweging zijn, in beweging brengen en in beweging blijven...dat zijn de succesfactoren in het tot stand komen van nieuw te bouwen centrale voorzieningen voor bungalow- en recreatiebedrijven als het aan Jan Kroesen ligt van K3H.

Zoek de inspiratie op!

Ga de uitdaging aan! Dit zijn woorden van Karel Vos, die met zijn nachtjeweg.nl (www.bungalows.nl) een belangrijke boeker is geworden op de digitale snelweg.

Zijn motto:
'binnen 48 uur hebben wij uw aanbieding klaar!'

Meegaan met de wensen van uw klant.
Meegaan met de wensen van uw klant. Inspelen op ontwikkelingen in de markt. Govert Janssen wist ons te overtuigen dat bij een goede voorbereiding veel problemen te voorkomen zijn.

Mr.G.Janssen, Recrejura Advies Advocatuur.

Het onbetwiste epicentrum.
Het onbetwiste epicentrum lag volgens mevrouw Van Roekel, directeur van LOPW (Landelijke Organisatie Permanent Wonen) bij gedeputeerde Peters van de Provincie Gelderland. Hij is gewoonweg tegen alle mogelijke vormen van permanente bewoning van een toeristische vakantiewoning.

Dat heeft u gekregen.
De Nationale Bungalowdagen 2005: de juiste mix waar alle belangrijke marktpartijen elkaar ontmoeten in een inspirerende omgeving. Hier laten ondernemers uit de praktijk zien wie ze zijn en wat ze in huis hebben.

De Nationale Bungalowdagen 2005 is het enige platform waar alle disciplines van de bungalowsector én potentiële opdrachtgevers uit bedrijfsleven, overheid en non-profitsector elkaar ontmoeten. Tot ziens in 2006.

Daar bent u bij aanwezig geweest. Graag nog eens de complete verhalen van deze topsprekers teruglezen?

Klik hier voor de presentaties
Zie het origineel

PS: Marcel Tap heeft met de RECRON achter zich duidelijk stelling genomen in de keuze voor 'steen' of 'chalet'.

Reacties: redactie@pleisureworld.nl

Meer informatie vindt u op: www.pleisureworld.nl