Gemeente Helden

Bijeenkomst met raadscommissie Ruimte en sport over Plan Windmolenpark Egchel

De commissie Ruimte en Sport organiseert op donderdag 7 juli 2005 om 20.00 uur in Gemeenschapshuis t Erf, Kap.Nausstraat 5 in Egchel een informatieve bijeenkomst over het initiatief voor de realisering van het plan Windmolenpark Egchel nabij de Melkweg/Afwateringskanaal.

De initiatiefnemers van het plan Windmolenpark Egchel hebben het college van Burgemeester en Wethouders gevraagd vrijstelling te verlenen van het bestaande bestemmingsplan om zo de bouw van het windmolenpark in Egchel mogelijk te maken. Voordat het college een besluit neemt, wordt het verzoek in de vergadering van de commissie Ruimte en Sport besproken. Dit gebeurt na de zomervakantie. De commissie Ruimte en Sport brengt dan een advies uit aan het college over de gevraagde vrijstelling. Het college betrekt het advies van de commissie bij haar uiteindelijke besluit over de aanvraag.

Informatieve bijeenkomst

De commissie Ruimte en Sport wil zich goed laten informeren voordat zij haar advies aan het college uitbrengt. De commissie organiseert daarom op 7 juli a.s. in het gemeenschapshuis in Egchel een aparte bijeenkomst, waarbij vóór- en tegenstanders de gelegenheid krijgen hun zienswijze over het plan Windmolenpark Egchel in te brengen. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen en een bijdrage te leveren aan de discussie.

Programma


1. Opening

2. Introductie onderwerp door de voorzitter commissie Ruimte en Sport
3. Toelichting aanvraag door Aelmans Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu namens de initiatiefnemers van het plan
4. Inbreng en reacties van belangengroeperingen, instellingen en andere belanghebbenden

5. Discussieronde

6. Sluiting

Interesse voor deze bijeenkomst?

Bent u geïnteresseerd in het leveren van een inbreng op deze avond of om deze bijeenkomst bij te wonen, dan kunt u zich aanmelden bij de griffie van de gemeente Helden. Aanmelding kan tot uiterlijk 5 juli a.s. via griffie@helden.nl of via onderstaand telefoonnummer.

Informatie kunt u inwinnen bij de raadsgriffie. De griffie is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur onder telefoonnummer: (077) 306 68 42.

23-6-2005 14:55