Nederlandse Spoorwegen

Persuitnodiging
30 juni 2005

NS geeft treinen weg aan de sport


· 8 juli, van 10:15 uur tot 11:15 uur, Station Amersfoort

NS is sinds 1 januari 2005 voor een periode van vier jaar Partner in Sport van NOC*NSF. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op Station Amersfoort zal Aad Veenman, President Directeur van NS, op vrijdag 8 juli aangeven hoe NS zich de komende jaren zal inzetten voor de sport. Daarnaast zal hij een aantal bijzondere Olympische treinen op symbolische wijze aan sportief Nederland 'weggeven'. In het bijzijn van kleine fanatieke sportertjes en grote topsporters als Dennis van der Geest en Erben Wennemars zal Aad Veenman bekendmaken wat NS duizend bekende en onbekende sporters biedt om hen te faciliteren in hun weg naar de top.
De onlangs aangestelde Chef de Mission NOC*NSF, Charles van Commenée, zal een toelichting geven op het initiatief van NS.
NS nodigt u van harte uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Om 10:15 uur wordt u verwacht op Station Amersfoort, perron 4a.
Ik verneem graag via press@ns.nl van u of u aanwezig zult zijn. Wanneer u van plan bent met de trein te komen, krijgt u op verzoek uiteraard een NS dagkaart toegestuurd.
Met vriendelijke groet,

Martijn den Dekker
woordvoerder NS

Noot aan de redactie
Meer informatie: NS persvoorlichting 030-2357070

NS Groep N.V., Utrecht Handelsregister Utrecht 30124358


---- --