PERSBERICHT - 2005-07-11

Top-100 van de meest gewaardeerde fietsroutes

De website 'Fietsen Een Twee Drie' (www.fietsen.123.nl) heeft een Top-100 van Fietsroutes in Nederland en België opgesteld. Deze routes zijn door de bezoekers van de site het afgelopen half jaar het meest gewaardeerd. De Top-100 bevat volledig beschreven fietsroutes in Nederland en België. Het zijn routes, die volledig rond gereden kunnen worden met afstanden tussen de 20 en 70 km.

Op de routes worden tips gegeven voor een bezoek aan bezienswaardigheden, zoals molens, musea en stoomgemalen, maar ook restaurants - voor een verkwikkende tussenstop - staan vermeld. Vaak zijn er speciale, zeer gevarieerde intermezzo's aangegeven, zoals wandelingen, dierenparken, theeschenkerijen en kaasboerderijen. Men kan deze routes volgens de 1-2-3-formule op internet kiezen (1), daarna printen (2) en vervolgens fietsen (3).

Selectie
De Top-100 is een selectie uit de ruim 2000 kant-en-klare fietsroutes, die Fietsen Eén Twee Drie op haar site publiceert. Wekelijks komen er nieuwe routes bij. In totaal heeft de site inmiddels ruim 1.360.000 bezoekers getrokken. Het fietsweer zorgt op dit moment voor druk surfverkeer, met drie tot vierduizend bezoekers per dag, die een fietsroute kiezen, uitprinten en daarna fietsen.

Directe link
De directe link naar de Top-100 pagina is:
http://www.fietsen.123.nl/topfietsroutes2004.htm De directe link naar alle fietsroutes is:
http://www.fietsen.123.nl/fietsroutes.htm

NOOT VOOR DE REDACTIES (