Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

11-07-2005
Milieu

Melding besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer

Westend Staete, J. Oenema, Badweg 36 te Hollum voor het oprichten en in werking hebben van Westend State.

Aangevraagde milieuvergunning
Onderstaande beschikking ligt tot en met 24 augustus 2005 ter inzage op het gemeentehuis. U kunt tot en met deze datum beroep instellen bij de Raad van State afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Indien u een verzoek tot voorlopige voorziening wilt indienen, kunt u dit richten aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op bovenstaand adres.
* KNRM, Haringkade 2, 1976 CP te IJmuiden voor het oprichten en inwerking hebben van reddingsstation Ballumerbocht te Ballum.

Beroep staat open voor:
degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking; de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;
degenen die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht; belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Ingetrokken milieuvergunning
De onderstaande milieuvergunningen worden ingetrokken. U kunt tot 16 augustus 2005 bezwaar indienen tegen dit besluit van het college.
* H. Metz, Verbindingsweg 21 te Nes voor het oprichten en inwerking hebben van een windmolen op het terrein van de Verbindingsweg 21 te Nes.

* De heer en mevrouw Wijnberg-van Battum, Zuidergrieweg 2 te Ballum voor het oprichten en inwerking hebben van een windmolen op het terrein van de Zuidergrieweg 2 te Ballum.

---

© 2005 Gemeente Ameland