Ingezonden persbericht


persbericht

In Amsterdam en op de wadden...
Westcord hotels in zee met usp pr & communicatie

Amsterdam, juli 2005 ­ WestCord Hotels, de Nederlandse hotelgroep bestaande uit acht hotels in Amsterdam en op de Waddeneilanden, heeft haar communicatiebelangen ondergebracht bij het Amsterdamse bureau USP PR & Communicatie. Het doel van de samenwerking is om door middel van PR naamsbekendheid te creëren op zowel de zakelijke als de toeristische markt. Hiertoe worden persberichten, lezersaanbiedingen, joint promotions, DM acties en digitale nieuwsbrieven ingezet. Daarnaast is de website ontwikkeld tot multifunctioneel communicatiemiddel.

Harry Westers en WestCord Hotels
Het begon allemaal in 1968 toen Emo Westers Hotel De Wadden op Vlieland kocht voor zijn 18-jarige zoon Harry. Dit was het begin van een familiebedrijf dat door het bouwen, aankopen en overnemen van andere hotels uitgroeide tot een klein imperium. In september 2001 werd WestCord Hotels opgericht, bestaande uit acht hotels, waarvan drie in Amsterdam en vijf op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Harry Westers is nog steeds eigenaar van de WestCord Hotelgroep.

Van Wad tot Stad
"Lekker uitwaaien en genieten van de rust op de Wadden of juist winkelen en struinen door de gezellige drukte van Amsterdam? Het kan allemaal bij Westcord! Door middel van PR willen we ons veelzijdige product onder de aandacht brengen van zowel zakelijke gasten als de toerist, zodat straks iedereen ons weet te vinden; van Wad tot Stad!" aldus Jennifer Westers, Adjunct-directeur van WestCord Hotels.

Zie voor meer informatie www.westcordhotels.nl.

U... Spits & Putman (USP) PR en Communicatie is een onafhankelijk bureau. Het bureau bestaat ruim 11 jaar en is gevestigd aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Naast de Eden Hotelgroup werkt USP onder meer voor Corendon vliegvakanties, blooming, Radisson SAS Hotels & Resorts, Grand Hotel Opduin, Hampshire Hospitality & Leisure, Theater Tuschinski, speelgoedgigant Goliath, wegolo.nl, CitySupport en Timespots. Zie voor meer informatie www.usp.nl.