Ingezonden persbericht


Paintball voor de kids

Snot shot: supergaaf schieten met gekleurde gel

Hattem, juli 2005 - Te klein voor paintball, maar je wilt wel je schietkunsten laten zien? Geen probleem, want nu is er Snot Shot! Tijdens de zomervakantie kun je vriendjes en ouders belagen met dit pistooltje met snot-patronen - per patroon goed voor meer dan 50 schoten. In het patroon zit gel op waterbasis waarmee wordt geschoten is volstrekt ongevaarlijk en laat geen vlekken of andere sporen achter.


Tijd voor een Snot Shot competitie!

Snot Shot is een soort kinderversie van paintball. Het pistooltje wordt geladen met een patroon met gekleurde gel waar meer dan 50 keer mee geschoten kan worden. Extra patronen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Door aan het hendeltje achterop het pistool te trekken wordt de interne veer gespannen en is Snot Shot klaar voor gebruik. Geraakt? Dat is te zien aan de kleverige, snotkleurige gel op je arm, broek, hoofd. Geen nood, de gel is ongevaarlijk en laat geen vlekken of sporen achter. Tijd voor een Snot Shot competitie!

Snot Shot is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is verkrijgbaar in speelgoedwinkels en warenhuizen voor E 9,99.

Goliath - één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland - is gevestigd in Hattem, Parijs en Brussel. In 1980 introduceerde het bedrijf Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed en actiespellen vanaf 4 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Triominos, Stap-op, Ramon de Robot en Exago. Zie ook www.goliathgames.nl.