Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


12 juli 2005


WINTERSWIJK - Jongen gewond na aanrijding.


Op zaterdag 9 juli vond op de Lekstraat een verkeersongeval plaats waarbij een 14 jarige jongen uit Winterswijk gewond raakte.
De jongen reed omstreeks 15.00 uur op zijn fiets op het fietspad van de Lekstraat en werd aangereden door een zilverkleurige Mercedes. Door de aanrijding kwam de jongen ten val en brak hierbij naar later bleek zijn knie. De bestuurder van de Mercedes is na de aanrijding wel uitgestapt om te vragen hoe het met de jongen ging. Vervolgens is hij in zijn auto gestapt en weggereden, maar heeft vergeten zijn identiteit kenbaar te maken.
De politie verzoekt de bestuurder van de zilverkleurige Mercedes om zich te melden. Dit kan via tel.nr. 0900 - 8844.


EIBERGEN - Fietser licht gewond na aanrijding


Een 67-jarige fietsers uit Eibergen is op 11 juli omstreek 08.30 uur licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Nieuwstraat met de Huenderstraat in Eibergen. Een 54-jarige automobilist uit Beltrum reed over de Beltrumseweg en verleende op genoemde kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende fietser. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de fietser gewond raakte aan zijn schouder.


ULFT - Mishandeling


Een 22-jarige Utrechtenaar heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij werd op dinsdagavond 10 juli op een feestterrein aan de Biezenakker zonder aanleiding door een voor hem onbekend persoon in het gezicht geslagen. De man raakte hierbij gewond aan zijn oog en moest zich onder doktersbehandeling stellen. In verband met de mishandeling werd een 17-jarige jongen uit Amsterdam aangehouden. Deze jongen bekende dat hij de man zonder duidelijke reden had geslagen.


DOETINCHEM - Licht gewond na aanrijding

Een 21-jarige bromfietser uit Doetinchem is op 11 juli omstreeks 14.30 uur bij een verkeersongeval op de kruising van de Raadhuisstraat met de Plantsoenstraat licht gewond geraakt. Een 23-jarige automobilist uit Doetinchem reed over de Raadhuisstraat en verleende op genoemde kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende bromfietser. Hierdoor ontstond een aanrijding. De bromfietser is met verwondingen aan zijn arm overgebracht naar het Slingelandziekenhuis.


SNELHEIDSCONTROLE 11 JULI 2005

Laag-Keppel:

. Rijksweg, max. 50 km/uur, 1275 voertuigen gecontroleerd, 67 overtredingen, hoogst gemeten snelheid 76 km/uur.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --