Edelman - DLV


12 - 7 - 2005

Exact e-Synergy wint wereldwijde innovatieprijs

Wie zei er dat Nederland niet innovatief is?

Op het jaarlijkse partnercongres van Microsoft in Minneapolis, VS, heeft Exact Software afgelopen zaterdag voor zijn Exact e-Synergy oplossing de onderscheiding voor het meest innovatieve softwareproduct gekregen. Jaarlijks reikt Microsoft op zijn partnercongres prijzen uit aan partners voor onder meer de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het Microsoft platform die voordelen bieden aan zakelijke gebruikers en klanten. Exact e-Synergy kent duizenden dagelijkse gebruikers en is beschikbaar in 26 talen en 126 landen.

We zijn erg trots op het winnen van de innovatieprijs. Exact Software heeft zich altijd sterk gemaakt voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en innovatieve oplossingen. Deze award toont aan dat Nederland weldegelijk een broedplaats is voor innovatieve producten, zegt Rajesh Patel, CEO Exact Software. Terwijl sommige van onze concurrenten met overnames bezig waren, zijn wij steeds geconcentreerd gebleven op het ontwikkelen van ons product omdat we geloven dat daar de groeikansen liggen. We staan nu met een krachtige selectie in het internationale speelveld en zijn helemaal klaar voor de wereldwijde krachtmeting.

Over Exact e-Synergy
Exact e-Synergy is een business process management oplossing die organisaties real-time inzicht in personeels-, relatie-, logistieke en financiële gegevens biedt. Werknemers, klanten, leveranciers en partners hebben toegang tot real-time informatie binnen het gehele bedrijf. Met Exact e-Synergy kunnen organisaties al hun bedrijfsprocessen, zoals workflow, document management, verkoop en verslaglegging beheren. Exact e-Synergy is gemakkelijk te integreren met ERP systemen waardoor organisaties een hoger rendement op deze investeringen kunnen behalen. Exact e-Synergy is ontwikkeld op basis van webtechnologie, en alle informatie over de organisatie, over medewerkers, klanten, partners, documenten, producten, diensten, projecten, processen en ERP-transacties is opgeslagen in één centrale database.

Over Exact Software
Exact is een producent van software voor Logistiek, Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM), e-business en Enterprise Resource Planning (ERP). Het bedrijf voert de productlijnen Exact Globe 2003 Enterprise en Exact e-Synergy en is sinds de oprichting in 1984 wereldwijd uitgegroeid tot een vooraanstaande onderneming op het gebied van zakelijke softwareoplossingen voor middelgrote organisaties. Exact-software is beschikbaar in 26 talen en wordt in 126 landen gebruikt. Het bedrijf heeft vestigingen in Europa, het Midden Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. De ontwikkeldivisie is gevestigd in Kuala Lumpur, Maleisië. Sinds 1999 zijn de aandelen van Exact Holding NV genoteerd op de officiële markt van Euronext Amsterdam.

Meer over Exact Software:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: http://www.exact.nl

Edelman
Leoni Janssen of Diana Budding
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: nl@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl