AutoRai

Print

Gratis twee fietsen bij aanschaf van een Mazda

(12-7-2005)
De zomer komt er nu toch echt aan en dat betekent dat Mazda haar klanten een zomerse aanbieding doet: bij aanschaf van elke nieuwe Mazda ontvangt de eigenaar twee nieuwe fietsen, en dat nog eens samen met ⬠2.000,- inruilvoordeel bovenop de ANWB/BOVAG koerslijst. Bij de aankoop van het huidige model van de Mazda6 kan het voordeel zelfs oplopen tot ⬠4.750,-.

In plaats van een 'Zomeractie' én een 'September Festival' heeft Mazda dit jaar gekozen voor één langere actieperiode van drie maanden. De actieperiode loopt van 1 juli 2005 tot en met 30 september 2005. In tegenstelling tot de succesvolle Evolv campagne in april en mei dit jaar zal de actie in de periode juli tot en met september niet bestaan uit extra uitrusting. De ingrediënten zijn deze keer een extra inruilvoordeel van ⬠2000,- bovenop de ANWB/BOVAG koerslijst en een aantrekkelijk cadeau in de vorm van twee nieuwe fietsen. Dit aanbod geldt voor elk type Mazda.

Extra prijsverlaging huidig model Mazda6
Voor het huidige model van de Mazda6 is het voordeel voor de klant zelfs nog veel groter. Naast de ⬠2.000,- inruilvoordeel bovenop de ANWB/BOVAG koerslijst en de twee fietsen is er op dit model ook nog eens een forse prijsverlaging van ⬠2000,-.