Ingezonden persbericht


Inter Access benoemt Lindy Dragstra tot Manager Marketing & Communicatie

Hilversum, 12 juli 2005 - ICT-dienstverlener Inter Access heeft Lindy Dragstra (42) benoemd tot Manager Marketing & Communicatie. In deze functie is Dragstra verantwoordelijk voor het breed in de markt zetten van de oplossingen en diensten van Inter Access. Met intensieve marketing- en communicatiecampagnes wil Inter Access zich nadrukkelijk profileren in de markt van ICT-dienstverlening en outsourcing.

Dragstra heeft brede marketingervaring in de technologiesector. Voordat zij bij Inter Access in dienst kwam, was ze Vice-President Marketing en medeoprichter van Multrix Benelux BV, één van de eerste onafhankelijke Application Service Providers (ASP) in Nederland. Daarvoor was Dragstra Marketing Manager bij MCI Worldcom en bij GE Information Services. Ook werkte ze in diverse (marketing)functies bij Triple P, Digital Equipment en Sony Industrial.

"Inter Access heeft een breed portfolio van innovatieve oplossingen voor middelgrote bedrijven", zegt Dragstra. "Zo ontwikkelden we voor gemeenten het digitale loket Web+ en voor productiebedrijven de Prodin-software voor productiebesturing. Ons On Demand serviceportfolio biedt daarnaast alle vormen van hosting, outsourcing en applicatieservices. Mijn taak is het om de bekendheid van het Inter Access-aanbod verder te vergroten en de marktpositie te versterken."

Als vice-voorzitter van het ASP Forum Nederland levert Dragstra een bijdrage aan het stimuleren van de Nederlandse ASP-markt. Het 'Tijdschrift voor Marketing' nam Dragstra in september 2004 op in de Top 50 zakenvrouwen in marketing.

# # #

Over Inter Access
Inter Access is een zelfstandig Nederlands bedrijf dat al 25 jaar actief is als strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. Om dit instrument goed in te zetten, beschikt Inter Access over kennis van zowel technologie als zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT-diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en in de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.

Voor meer informatie en digitaal beeldmateriaal:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Marjan Kok
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: interaccess@lvtpr.nl

Inter Access B.V.
Lindy Dragstra
Telefoon: 035 688 84 54
E-mail: lindy.dragstra@interaccess.nl