Fontys


Fontys benoemt Tineke Lodders-Elfferich tot lid van de Raad van Toezicht

Fontys Hogescholen heeft mevrouw Mr. P. Ch. Lodders-Elfferich per 21 juni benoemd tot lid van de Raad van Toezicht. Zij volgt de heer Doop op die zich na een periode van vier jaar niet meer herkiesbaar stelde. Mevrouw Lodders-Elffrich bekleedde hiervoor verschillende maatschappelijke functies, onder meer als Eerste-Kamerlid en vice-voorzitter van het CDA.
dinsdag 12 juli 2005 door
Mevrouw Lodders-Elfferich (1940) uit Mook was van 1999 tot 2003 lid van de Eerste Kamer voor het CDA. Zij hield zich in de kamer bezig met ontwikkelingssamenwerking, ruimtelijke ordening en milieubeheer en sociale zaken en werkgelegenheid. Ook is zij onder andere lid van de Raad van Beheer van Rabobank Groep Nederland, voorzitter van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en eerder was zij wethouder in gemeente Mook en Middelaar.
De Raad van Toezicht van Fontys Hogescholen bestaat naast mevrouw Lodders-Elfferich uit Prof.dr. W.F.C.M. Derkse, Prof. A. Kolnaar, Dr. N.J. Koole, Drs. J.C. Leenhouts en Ir. E. van Schagen en staat onder voorzitterschap van Ir. G.J.M. Braks.