Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 221

datum: 12 juli 2005

Tijdelijke afsluiting Hogeweg

In verband met de ontwikkeling van het bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef is een gedeelte van de Hogeweg van 18 juli tot 3 augustus afgeloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een riolering gelegd tussen de Oude Lageweg en De Tabaksschuur. Daarvoor moet dit deel van de Hogeweg gedurende twee weken worden afgesloten. Om de hinder voor het verkeer te beperken worden de werkzaamheden uitgevoerd in de vakantieperiode. Het verkeer wordt met behulp van borden omgeleid.

Verkeersomleidingen

Op het betreffende gedeelte van de Hogeweg is geen doorgaand verkeer mogelijk. Het autoverkeer wordt omgeleid via de rijksweg A28, het knooppunt Hoevelaken en de rijksweg A1. Fietsers worden langs het werk geleid. Omwonenden en belanghebbenden zijn middels een brief van tevoren geïnformeerd.

Informatievoorziening

Voor vragen over de uitvoering van het werk kunnen bewoners contact opnemen met de Servicetelefoon van de gemeente Amersfoort, telefoon 033 469 48 69.

Actuele informatie over stremmingen en omleidingsroutes in de stad is te vinden via 'Werk in uitvoering' op www.amersfoort.nl of in de rubriek 'De weg in de stad' in de wekelijkse Stadsberichten.

Informatie: Faouzzia Zaghdoud, communicatieadviseur SOB gemeente Amersfoort, telefoon 033 469 4782 of e-mail f.zaghdoud@amersfoort.nl


---- --