Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Verhuur aangepaste huurauto's

In de Verenigde Staten kon het al veel langer, maar in Nederland wordt het ook steeds meer mogelijk: aan aangepaste auto huren.

Aangepaste auto's worden onder andere aangeoden door B&S Autoaanpassing. U kunt een aangepaste bus huren of een auto met 'zaksysteem'.

De huurauto's zijn handig in de vakantie of bijvoorbeeld bij schade aan de iegen auto. B&S biedt een Daewoo Nexia aan met handbediening, gaspedaal links en kofferbaklift. U kunt ook kiezen voor een Renault Kangoo met handbediening en hydraulisch zaksysteem. De auto is twee manieren te gebruiken, zowel voor rolstoelvervoer als voor een zelfrijdsituatie. De universele rolstoelvergrendeling zorgt voor het veilig vervoer van een rolstoel.

Verder biedt B&S een aangepaste Ford Transit bus aan in de verhuur. Deze bus heeft twee rolstoelplaatsen en vijf standaard zitplaatsen. Deze zou te pas kunnen komen bij een gezinsvakantie. De bus is uitgevoerd met een rolstoellift en universele rolstoelvergrendeling.

U kunt de auto's telefonisch reserveren. Tegen een vergoeding kunt u de huurauto thuis laten bezorgen, waar ook in Nederland. De mogelijkheid bestaat dat de huurkosten vergoed kunnen worden via de WVG of de verzekering. B&S kan u hier de nodige informatie over verstrekken. Zorgt u wel dat u deze zaken regelt voor u de auto huurt. B&S Autoaanpassing Hoorn, 0229 - 285010, website www.bsautoaanpassing.nl

12 juli 2005

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank
1422400