Ingezonden persbericht

AWA Molding levert kunststofproducten aan Airspray International

DRACHTEN, 20050712 -- Met het binnenhalen van een Airspray International NV kan AWA Molding weer een internationale opdrachtgever aan haar lijst toevoegen. AWA Molding gaat miljoenen kunststofonderdelen per jaar leveren voor de dispensers van Airspray International.


"Omdat er met name hoge visuele kleureisen gelden voor deze onderdelen heeft Airspray gekozen voor AWA Molding als toeleverancier. De kunststofproducten die AWA Molding gaat produceren moeten wat betreft kleur identiek zijn aan de onderdelen die door derden geproduceerd worden." Vertelt Sihard Dijkstra, commercieel directeur van de kunststofspuitgieterij AWA Molding uit Drachten.

Airspray International NV is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en het vermarkten van dispensers die allemaal werken zonder drijfgas. Het bedrijf is opgericht in Nederland in 1983, het hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar. Airspray is aan de Euronext genoteerd. Het productbereik van Airspray breidt snel uit. Het huidige assortiment dispensers omvat enkele unieke uiteenlopende oplossingen, alle dispensers werken zonder drijfgassen.

Awa Molding is een gespecialiseerd kunststof-spuitgiet-bedrijf (ISO 9001 gecertificeerd sinds 1994) waarin alle thermoplasten en engineeringplastics behalve PVC worden verwerkt. Tot de opdrachtgevers behoren zowel internationaal georiënteerde organisaties als MKB bedrijven. Één van de specialiteiten is het produceren van kunststofproducten waaraan hoge visuele eisen worden gesteld en/of nauw getolereerde maatvoeringen. Een andere specialiteit is het omzetten van metalen onderdelen en/of producten naar hybride-, of kunststofvarianten. AWA Molding beschikt over een eigen engineeringafdeling.

Voor meer informatie:

AWA Molding B.V.
Postbus 519
9200 AM Drachten
Tel 0512-525505
Fax 0512-525400
www.awamolding.nl




Ingezonden persbericht