Politie Zeeland


---

O-3891-2005 Aanrijding, 's-Heerenhoek
Op de Sloeweg ter hoogte van 's-Heerenhoek heeft vanmiddag omstreeks 17.34 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.
Een 26-jarige automobiliste uit Terneuzen stopte voor de verkeerslichten op de Sloeweg. Een 57-jarige Middelburgse automobilist had dit te laat in de gaten en reed achterop de auto van de Terneuzense. Beide auto's beschadigden door de aanrijding.

Z-3892-2005 Winkeldief aangehouden, Sas van Gent
In een winkel aan de Wilhelminalaan in Sas van Gent is vanavond rond 19.45 uur een 43-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aangehouden als verdachte van winkeldiefstal.
De vrouw had wat goederen, ter waarde van enkele euro's, in haar tas gestopt en had niet de intentie om deze af te rekenen. Zij werd hierop aangesproken door een medewerker van de winkel en deze ontdekte de goederen in haar tas. De vrouw is na verhoor, een bekeuring rijker, weer naar huis gestuurd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.