Ingezonden persbericht


Uitnodiging perspresentatie

DE ONTDEKKING VAN NIJMEGEN

Een interactieve tocht door de oudste stad van Nederland

Op woensdag 13 juli wordt om 15.00 uur het eerste exemplaar van de interactieve CD-ROM: 'De ontdekking van Nijmegen' overhandigd aan wethouder Paul Depla. De ontdekking van Nijmegen is een verrassende kennismaking met de Waalstad, voor iedereen die Nijmegen (opnieuw) wil ontdekken! Zelfs degenen die denken Nijmegen door en door te kennen, vinden op de CD-ROM vele nieuwe interessante beelden en verhalen.

De CD-ROM werd speciaal ontwikkeld ter ere van het 2000-jarige jubileum van Nijmegen. De Gelderland Media Groep heeft ruim een jaar lang keihard gewerkt om alle informatie te verzamelen. Resultaat is een bijzondere kijkbelevenis die nieuw inzicht geeft in de oudste stad, haar geschiedenis en het heden. De CD-ROM biedt een wandeling door Nijmegen langs prachtige stadsgezichten, foto's, filmpjes en geluidsfragmenten. Een waardevol geschenk voor iedereen die verslingerd is aan Nijmegen!

Op 13 juli bent u van harte uitgenodigd om de presentatie van deze CD-ROM bij te wonen. De presentatie start om 15.00 uur bij boekhandel Dekker van de Vegt in de Marikenstraat. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan een vertegenwoordiger van de oudste stad, de wethouder van Ruimte, wonen en sport, Paul Depla. En de kritische blik komt van niemand minder dan 'Nijmeegse Annie', want wie kent de stad nou beter dan deze rasechte Nimweegse?

Verkoop
De ontdekking van Nijmegen' is verkrijgbaar bij de Feestwinkel van Stichting Nijmegen 2000 jaar, Dekker van de Vegt en alle VVV kantoren in Het Rijk van Nijmegen. De verkoopprijs is E 7,95. Vanaf 14 juli is de CD-ROM bij alle verkooppunten verkrijgbaar, echter op 13 juli is de CD-ROM direct na de publiekspresentatie al bij Dekker van de Vegt te koop. Het cd-rom hoesje is omkeerbaar. Als je het tegengesteld vouwt, is het een envelop met adresseerregels. Want het is een uitermate mooi geschenk om iemand toe te sturen. Zo leren nog meer mensen de oudste stad van Nederland op een bijzondere manier kennen! De CD-ROM is bovendien uitermate geschikt als relatiegeschenk of kerstattentie voor medewerkers.

Graag horen wij of u bij deze presentatie aanwezig zult zijn, u kunt zich telefonisch en per e-mail aanmelden. Stuur een e-mail naar info@nijmegen2000.nl of bel met 024 329 8000.


---

Noot voor de redactie (