Politie Zeeland


---

W-3896-2005 Bekeurd
Op de Schelpweg in Domburg is afgelopen nacht een 29-jarige Duitse toerist bekeurd omdat hij in zijn camper sliep op een parkeerterrein.
Hij ontving een boete van 95 euro.

O-3897-2005 Aanhouding na veroorzaken aanrijding
Afgelopen nacht is in een woning aan de Oosterscheldestraat in Wemeldinge een 31-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden.
De man wordt ervan verdacht even daarvoor tijdens een autorit een geparkeerde auto in de Wilhelminastraat aangereden te hebben. Hij was daarna doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken.
Op het bureau is hem een bloedproef afgenomen.

O-3898-2005 Fietsenkijkuurtje in Zierikzee
Op zaterdag 30 juli a.s. wordt op het politiebureau aan het Kerkhof in Zierikzee een fietsenkijkuurtje gehouden.
Kijkers kunnen die dag van 10.00 uur tot 11.00 uur terecht en dienen, indien zij aangifte hebben gedaan, deze mee te nemen.

Z-3899-2005 Brand in oude vlasfabriek Koewacht
Drie jongeren hebben dinsdagavond brand gesticht in een oude vlasfabriek aan de Tragel in Koewacht.
De drie in de leeftijd van 14 en 15 jaar en afkomstig uit de gemeente Terneuzen, uit Vianen en uit de gemeente Sluis hadden vlasresten in brand gestoken.
De jongeren konden het zelf niet gedoofd krijgen waardoor de brand uit de hand liep.
Tijdens de vlucht naar buiten, via het dak, viel 1 van hen door een gat naar de 1e verdieping en liep hierbij schaafwonden en kneuzingen op.
De jongeren zijn voorgeleid en terug naar huis gestuurd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland