Ingezonden persbericht


'Customised' ooglaseren nu bij HaaglandenKliniek!

----------
Persbericht

Customised ooglaseren nu bij HaaglandenKliniek!

Voor elk individu (lees: voor elk oog) een op maat gesneden ooglaserbehandeling, zonder dat daar extra kosten voor worden berekend.

Den Haag, 13 juli 2005 Inmiddels is vrijwel iedereen bekend met ooglaserbehandelingen. Helaas is men minder bewust van de wezenlijke verschillen die een oog heeft; ieder oog is namelijk uniek, net zoals een vingerafdruk. De nieuwe generatie ooglasers van Bausch&Lomb houden hier specifiek rekening mee. Deze ooglaserapparatuur maakt namelijk gebruik van de zgn. Zyoptix -technologie. Het zicht na de behandeling is hierdoor mogelijk nog scherper! HaaglandenKliniek noemt dit customised ooglaseren.

Zyoptix kan de oplossing zijn tegen nachtblindheid. Deze technologie is specifiek geschikt voor diegenen die een te dun hoornvlies of te grote pupillen hebben om voor een standaard ooglaserbehandeling in aanmerking te komen. Een belangrijk voordeel is dat door deze manier van laseren namelijk meer weefsel gespaard wordt.

In Nederland kan men voor 'customised' ooglaseren alleen terecht bij de betere ooglasercentra. HaaglandenKliniek is echter het énige ooglasercentrum die hier geen hogere prijs voor rekent. Zij berekenen namelijk hetzelfde bedrag voor de 'customised' - als voor de standaard ooglaserbehandeling. HaaglandenKliniek: Waarom ook onderscheid maken? Wij streven immers naar de beste behandeling voor iedereen.

Informeer altijd naar uw mogelijkheden omtrent deze geavanceerde manier van ooglaseren. Echter, laat het advies over aan de deskundige; de oogarts. Zij kunnen u immers adviseren welke behandeling in uw specifieke geval dé beste is.

Over HaaglandenKliniek

HaaglandenKliniek is dé privé-kliniek van MCH (Medisch Centrum Haaglanden), het Haagse topklinische opleidingsziekenhuis dat staat voor zorg van topkwaliteit. HaaglandenKliniek bestaat uit een refractiecentrum (ooglaserbehandelingen en kunstlensimplantaten), een cosmetisch centrum (esthetische chirurgie), een huidlaser centrum (laserontharing d.m.v. Lightsheer en couperosebehandelingen) en een tandheelkundig centrum (implantologie, volwassenen orthodontie en mondhygiëne). De kliniek heeft een Zelfstandig Behandel Centrum (-vergunning). Ingrepen worden door deskundige en ervaren artsen uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en zeer geavanceerde apparatuur. De kliniek stelt persoonlijke begeleiding, zowel voor, tijdens als na de behandeling centraal. Meer informatie over HaaglandenKliniek is verkrijgbaar via telefoonnummer: 0800-330 40 50 en op de website: www.HaaglandenKliniek.nl.



Ingezonden persbericht