Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Finisage: 'The Nursery' in Galerie Masters

Op vrijdag 15 juli aanstaande is de Finisage van de expositie 'The Nursery' en zal voor de laatste keer in deze setting het nieuwe werk van Segall M in Galerie Masters te zien zijn.

Op zondag 12 juni jl. opende Galerie Masters officieel haar deuren. De eerste expositie, waarin het nieuwe werk van Segall M te zien was, werd goed ontvangen en door veel kunstliefhebbers bezocht.

Galerie Masters biedt Kunstenaars en kunstliefhebbers op vrijdag 15 juli aanstaande van 17.00 tot 21.00 uur de mogelijkheid om de Finisage bij te wonen en op de valreep 'The Nursery' van Segall M te komen bekijken.

Expositie 'The Nursery' van kunstenaar Segall M

In afwachting van de geboorte van zijn zoon, begon Segall M in 2004 aan 'Babyroom'. Hij wilde een vriendelijke kinderkamer inrichten en de harde realiteit van alledag vangen in kinderlijke beelden. Knuffels die ingaan op actuele gebeurtenissen. Bijvoorbeeld teddyberen met gasmaskers, schaapjes met mitrailleurs en geitjes met semtex-gordels om. In 'Babyroom' verliezen kinderlijke beelden hun onschuld.

'The Nursery' is het vervolg. Een nieuwe serie objecten, grafiek en fotografie.

In 'The Nursery' staat de bivakmuts centraal. Gruwelijke beelden komen samen met liefelijke taferelen en worden vriendelijk. Ze krijgen zo een heel andere dimensie.

De Finisage van 'The Nursery' in Galerie Masters wordt mede mogelijk gemaakt door: Royal Club 8.3, Tanqueray en SVP Sfeerbeheer.

Wij verwelkomen u graag in onze galerie.

Galerie Masters

Eerste Jan Steenstraat 131

1072 NJ Amsterdam

Tel: 020-4701067 / 06-41816903

De galerie is tijdens lopende exposities geopend van vrijdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur en op afspraak.

Voor een kleine impressie, meer informatie en een routebeschrijving verwijzen wij u naar onze website www.galeriemasters.nl.


---- --