Ingezonden persbericht


Mime-Version: 1.0

PERSBERICHT, 15 JULI 2005

----------
WATNOU..?!-ZOMERMOSLIMS VRIJDAG 15 JULI TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Groen Links kamerlid Azough verzoekt "derderangs kabinet" om "op te rotten" in WATNOU..?!

Vrijdag 15 juli is er een aflevering van WATNOU..?!-Zomermoslims, een serie interviews met succesvolle jonge moslims die vertellen over hun succes en hun relatie met de islam. De presentatie is in handen van Rinse de Valk.

Vandaag met de journaliste en politica Naïma Azough. Ze vertelt over de druk van de gemeenschap en de hoge verwachtingen als één van de drie Marokkanen in de Tweede Kamer. Kan je als politicus meer betekenen dan als journalist? Wat zijn haar idealen en hoe zijn die ontstaan? Naïma Azough geeft antwoord op deze vragen in deze aflevering van WATNOU..?!-Zomermoslims. Ook vertelt ze over haar bewondering voor de 8e-eeuwse mystica Rabi'ah al-Adawiyya. Tenslotte uit het Groen Links kamerlid stevige kritiek op de hypocrisie van de CDA, op het falen van minister Verdonk en op de rest van het kabinet dat ze "derderangs bestuur" noemt dat "zo snel mogelijk op moet rotten".

WATNOU..?!
Iedere zomerse vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!-Zomermoslims: een levendig programma vol energie, discussie, muziek en cultuur.

Website: www.groenlinks.nl