AutoRai

Print

Gloednieuwe Opel Zafira vanaf nu bij de Opel-dealer

(15-7-2005)
De tweede generatie van de Opel Zafira staat vanaf heden bij de Nederlandse Opel-dealers in de showroom. Alle voortekenen wijzen erop dat de Zafira alles in zich heeft opnieuw een groot succes te worden. De nieuwste versie van Opels bestseller werd in de pers zeer enthousiast onthaald.

De Zafira-introductie gaat gepaard met een aantrekkelijke uitvoering waarmee veel klantenvoordeel te behalen is. Speciaal voor klanten die snel een nieuwe Zafira bestellen, biedt Opel de Zafira Launch Edition aan, die bestelbaar is tot 3 september. Deze uitvoering is gebaseerd op de Zafira Enjoy en beschikt tevens over cruise control, een middenarmsteun, Electronic Climate Control (ECC), Radio CD30 met bediening op het stuurwiel, een boordcomputer en 16 inch lichtmetalen velgen. De meerprijs voor de Zafira Launch Edition ten opzichte van de Zafira Enjoy bedraagt slechts ⬠1.495,-.

Vanaf de introductie is de nieuwe Zafira verkrijgbaar in een groot aantal varianten. De Zafira is met leverbaar met vier verschillende benzinemotoren (waaronder de nieuwe 1,8-liter motor met 140 pk) en drie verschillende 1.9 CDTi-dieselmotoren, die standaard zijn voorzien van een Diesel Partikel Filter. In combinatie met de drie verschillende uitrustingsniveaus en verschillende optiepakketten maakt dit het aantal keuzemogelijkheden groot.

Met een vanafprijs van ⬠23.595,- vormt de Zafira een uiterst aantrekkelijke aanbieding, mede gezien de complete uitrusting en de krachtige en efficiënte motoren.