2e persbericht van vrijdag 15 juli 2005

Eindhoven 15-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na bekladden auto

De politie heeft vrijdagochtend rond 10.45 uur een man van 53 jaar uit Eindhoven aangehouden bij zijn woning in Tongelre. Hij wordt ervan verdacht dat hij de afgelopen nacht de auto van een buurtgenoot met verf heeft besmeurd. Ook was er melk over de wagen gegoten. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Breugel: Gereedschap gestolen

Bij een inbraak in een garage bij een woning aan de Van de Elsenstraat is een hoeveelheid gereedschap weggehaald. Het gaat onder meer om twee slijptollen, twee boormachines, een schuurmachine, twee decoupeerzagen en een lasapparaat. Het slot van de deur is opengebroken. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag.

Best: Vrachtwagen weggehaald

Vanaf een afgesloten bedrijfsterrein aan De Dommel is in de nacht van donderdag op vrijdag een vrachtwagen weggehaald. Het gaat om een gele Iveco ML 80 (BL-VG-02). Het is nog onduidelijk hoe de truck is gestolen; het hekwerk om het terrein is niet beschadigd.

Bergeijk: Auto weg na woninginbraak

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Eikendreef. Daarbij zijn een geldbedrag van enkele honderden euros, een mobiele telefoon en autosleutels weggehaald. Daarmee is vervolgens een grijze Opel Vectra (90-NX-NT) gestolen die bij de woning stond geparkeerd. Een buitendeur van het huis bleek niet afgesloten te zijn geweest.