BNN

Hilversum, 21 juni 2005

DE LAMA> 'S EINDELIJK WEER OP TV!

De Lama' s komen terug, en hoe! Vanaf 16 juli zijn de BNN-ers zes weken lang iedere zaterdag te bewonderen van 20.55 uur tot 21.30 uur op Nederland 2. In De Lama' s improviseren Ruben van der Meer, Sara Kroos, Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Arie Koomen er weer lustig op los. De presentatie is zoals gewoonlijk in handen van Patrick Lodiers.

De Lama> ' s verrassen ook dit jaar met nieuwigheden als ' het moordspel ' en ' eerste zin laatste zin ' . Maar er zullen ook klassiekers gespeeld worden zoals ' de datingshow> ' , ' het wereldkampioenschap in slow-motion> '> en ' alleen vragen' . Daarnaast zijn er de scherpe, maar onzinnige schietspelletjes als > '> de laatste minuut van> ' , ' de allerslechtste aller tijden ' en ' ik wil graag zien ' . Om alvast in de stemming te komen zendt BNN op zaterdag 9 juli een compilatie uit met alle Lama- hoogtepunten van afgelopen seizoen.

Vorig jaar kreeg het BNN-programma een nominatie voor de Gouden Televizierring en bij de BNN-ledenavonden dit voorjaar kwam naar voren dat de leden meer Lama ' s willen. En dat gebeurt! Want niet alleen zijn er nieuwe afleveringen, maar De Lama ' s gaan dit najaar ook de theaters in en staan op 19 augustus op Lowlands.

Het programma De Lama' s is gebaseerd op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Net als in de Engelse show komt het in De Lama> ' s aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek. Niets is zeker en niets ligt vast, alles kan gebeuren en dat doet het dus ook!

Meer informatie: BNN Communicatie
Ingrid Timmer, tel: 035-6555321, e-mail: ingrid.timmer@bnn.nl