Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Juli op het Strand aan de Maas is x-tra speciaal met al deze specials!

Jij hebt vast wel zin in een zon en feest deze aankomende maand? Het weer hebben we helaas niet in de hand, maar de feestelijke programmering wel! Kom daarom ook in juli weer naar het Strand aan de Maas. We hebben namelijk een hoop fantastische specials op het menu staan.

Elke dag iets te doen
Waar je ook zin in hebt, je vindt het op het Strand aan de Maas. Natuurlijk kun je heerlijk eten en drinken in de Beachclub. Op het sfeervolle terras geniet je van de sizzling snacks en de heerlijkste drankjes. Maar je hoeft niet alleen te chillen op het strand of terras. Er is ook genoeg te doen! Zo kun je op vrijdag met de tapasboot mee vanaf 17.30 uur, kun je op woensdag en zondag je kids leuke dingen laten doen, kun je voor een paar euro je nek of hoofd heerlijk laten masseren, een hennatatoo laten zetten en zijn er salsa workshops en sportieve competities. Het is gewoon teveel om op te noemen. Check daarom voor verdere informatie over alle activiteiten die zich op en rond het Strand afspelen www.strandaandemaas.nl.

Ferry Corsten @ Rotterdam Beach
Op zaterdag 16 juli is het zo ver! Ter ere van de release van zijn nieuwe officiële compilatie-CD 'Passport Kingdom Of The Netherlands' geeft top DJ Ferry Corsten een gratis feest op het Strand aan de Maas in Rotterdam. Voor 'Passport' koos Ferry voor de vetste platen van deze zomer. Je hoort ze op de meest trendy dansvloeren en zonovergoten stranden. Op 16 juli hoor je ze op het Strand aan de Maas in Rotterdam. Voor deze bijzondere locatie is gekozen om eindelijk eens iets terug te doen voor alle trouwe fans die deze geboren en getogen Rotterdamse ster DJ de afgelopen jaren hebben gesteund. Wees er op tijd bij!

Bossaball
We hebben een Nederlandse premiere op het Srand! Op vrijdag 22 juli organiseren we samen met Motel Mozaique een Bossaball-special en daarna elke dinsdag een competitie. Wat moet je je bij Bossaball voorstellen? Een heleboel dingen eigenlijk. Het hele idee is om een aantal sporten samen te brengen op één speelveld, een veld dat integraal uit trampolines en luchtkussens bestaat. En het bewijst dat sport écht funky en swingend kan zijn. Om de fun compleet te maken zorgen de samba-referees voor opzwepende percussie en exotische tunes. Zelfs hun fluitjes klinken als carnaval in Rio. Probeer het zelf en ga maar eens lekker uit je dak. De spelregels kan je snel checken op www.bossaball.com . En bedenk alvast een nieuwe bossamove voor deze zomer. Je kunt je inschrijven via onze site: www.strandaandemaas.nl. Gewoon doen! Verzamel al je collega's of vrienden en bossaball er op los.

Michel de Hey 12 uur lang!
Na het overweldigende succes van vorig jaar zal Michel de Hey op zaterdag 23 juli opnieuw 12 uur lang achter de draaitafel staan. Zijn opzwepende set begint om 11.00 uur 's ochtends en gaat non-stop door tot 23.00 uur, zonder ook maar één pauze! Het eerste gedeelte van de marathon is rustiger, net als de eerste van zijn nieuwe dubbelcd. Zodra hij verhuist (zonder te stoppen met draaien!) van het terras naar het podium op het Strand gaan ook de beats omhoog. Dat wordt 12 uur lang dansen, dansen en nog eens dansen! Verleden jaar trok Michel de Hey met zijn marathon duizenden mensen naar het zonovergoten Strand aan de Maas. Michel draaide zijn beats gestaag zonder ook maar een moment te stoppen. Het plezier was niet alleen van het gezicht van de bezoekers, maar ook van hemzelf af te lezen. Dit jaar laat deze top-DJ opnieuw van zich horen. Hij promoot tijdens zijn marathon zijn nieuwe dubbelaar '2 Faces', die bestaat uit een rustige en een festival cd.

Pre-party Zomer Carnaval

Met de voeten in het zand, een zomerse cocktail in de hand en...¦ Salsa Caliente y mas!! Volledig uit je dak gaan tijdens hèt tropische voorproefje op Zomercarnaval 2005? Dat kan alleen op donderdag 28 juli vanaf 20.00 uur op het Strand aan de Maas tijdens de officiële Pre Party. Zomercarnaval kan voor jou niet beter van start gaan dan op de Pre-Party. Alle ingrediënten voor een waanzinnig feest zijn aanwezig: zomer, strand en een swingende programmering met grote namen. De tropen worden dit jaar wel heel dichtbij gebracht, want de Pre-Party werkt nauw samen met het carnaval in Curaçao. De Zomercarnaval Queen 2005 geeft op spectaculaire wijze de aftrap voor het feest. Stilstaan wordt onmogelijk bij de opzwepende klanken van brassbands, DJ Rojo en Live Orquesta Pegasaya met special guest Farley Lourens. Kaarten zijn ¤ 7,50 (exclusief reserveringskosteen) en zijn verkrijgbaar via Ticketservice: 0900 300 215 (0,45 cpm), de 151 grotere postkantoren, de 33 GWK stationskantoren, de 12 grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen.

B(P)eachalicious: Fantastische line-up van Dirty Sneakers

De organisatie van onder andere de succesvolle avonden in Las Palmas geeft op zaterdag 30 juli een geweldig feest op het Strand aan de Maas! Met een meer dan indrukwekkende line-up. Wat dacht je van Cleon MacNack featuring Jethro Angotta, Lacroix featuring Co-Star, D-Rashid, Demoro, Omar Ka, Real El Canario, Hitmeister D en Disco Ed?

Je bent welkom vanaf 12.00 uur. We gaan tot 23.00 uur door op het Strand en daarna wordt er tot in de late uurtjes doorgedanst in het paviljoen. De entree is ¤7,00. Je begrijpt hhet al... Dit mag je niet missen!

VOOR DE REDACTIE

Het Strand aan de Maas wordt georganiseerd door JMR Produkties en Seven Days

AFZENDER: JMR produkties
Contactpersoon: Danielle van der Velden Postbus 1739
3000 BS Rotterdam
tel. 010-4331300 / fax. 010-4134622 e-mail: communicatie@jmr.nl