Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ferry corsten @ rotterdam beach

Op zaterdag 16 juli 2005 is het zo ver! Ter ere van de release van zijn nieuwe officiële compilatie-CD genaamd "Passport Kingdom Of The Netherlands" geeft de top DJ Ferry Corsten een GRATIS feest op het Strand aan de Maas in Rotterdam.

Voor "Passport" koos Ferry voor de vetste platen van deze zomer. Je hoort ze op de meest trendy dansvloeren en zonovergoten stranden. Op 16 juli hoor je ze op het Strand aan de Maas in Rotterdam. Voor deze bijzondere locatie is gekozen om eindelijk eens iets terug te doen voor alle trouwe fans die deze geboren en getogen Rotterdamse ster DJ de afgelopen jaren hebben gesteund.

Het Strand aan de Maas ligt midden in het centrum van de stad, pal naast de Erasmusbrug. Het feest vindt op deze surrealistische locatie plaats van 15:00 tot 23:00 uur. Ferry Corsten geeft een fantastische DJ set weg vanaf een groot podium met een geweldige geluid- en lichtshow.

Wees er vroeg bij. Er wordt een grote drukte verwacht. Het feest is vrij toegankelijk voor iedereen. De organisatie heeft het recht mensen te weigeren.

Dit evenement is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Dance Therapy, Digidance en de organisatoren van het Strand aan de Maas (JMR Produkties en Seven Days).

Voor meer info over Ferry Corsten@Rotterdam Beach, "Passport Kingdom Of The Netherlands" of het Strand aan de Maas kijk op: www.ferrycorsten.com www.strandaandemaas.nl www.dancetherapy.nl
www.digidance.cc
www.jmr.nl

///// EINDE PERSBERICHT/////

Dance Therapy is een productie- en managementbedrijf dat de artiesten Ferry Corsten, Ronald van Gelderen en Agnelli & Nelson vertegenwoordigt. Dance Therapy
P.O. Box 84012
3009 CA Rotterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 10 2519034
Fax: + 31 (0) 10 251 93 04
www.dancetherapy.nl http://www.dancetherapy.nl

JMR produkties is een creatief en dynamisch evenementenorganisatiebureau, bekend van o.a. FFWD Heineken Dance Parade, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, World Port Jazz Festival, Camping Rotterdam, de R'Uitmarkt, Stonehenge Rotterdam en Winterplein.

Seven Days (voorheen Publisign Media) is een communicatie adviesbureau met als specialisme merkbeleving. Seven Days is bekend van o.a. Waterlife blvd en Winterplein en daarnaast werkzaam voor o.a. Unilever, Heineken, Coca Cola, Smart Nederland, Masterfoods en Maxxium Nederland.

AFZENDER: JMR produkties
Contactpersoon Danielle van der Velden
Postbus 1739
3000 BS Rotterdam
tel: 010-4331300 / fax. 010-4134622
e-mail: communicatie@jmr.nl


---- --