Gemeente Amsterdam

Noten op de Dam

Zaterdag 16 juli

11 juli 2005
---
webmaster

Tijdens "Noten op de Dam" krijgen groepen muzikanten de gelegenheid hun muzikale talenten aan een groter publiek te tonen op de Dam. Een geweldige locatie in het Centrum van Amsterdam.

Op zaterdag 16 juli 2005 begint om 14:00

FOREIGN AFFAIRS: EEN DUITS - NEDERLANDSE FORMATIE

Een band met een uniek repertoire. De meeste leden zijn afkomstig uit het Duitse grensgebied (Doornenburg, Rhede, Wertherbruch en Elten). Zanger en gitarist Paul Rozijn, alsmede Geert Cornelisse vertegenwoordigen de Nederlandse deelname.

Alle leden hebben jarenlange ervaringen in verschillende muziekgenres. De eerste CD kwam in augustus 2001 uit.

05-06-25carimidpi300208x80.jpg (33 Kb) Door ervaringen in het soft-rock, pop en funk muziekcircuit beschikken de musici over de nodige kennis. De composities komen voort uit heel wat slijpwerk en oefensessies. Een eigen stijl, die je zou moeten horen.

De muzikale instelling van de band blijft onveranderd. Men zwemt niet mee met de hedendaagse vluchtige stroom van hypersnelle kunstproducten.

De stijl is onvergelijkbaar en richt zich op essentiële aspecten, zoals gevoelens, positief levensgevoel, een nuchtere realiteitszin. Kortom: Een ontspanning die aanvoelt als een balsem in je oren en je geest. Het is en blijft een muzikale uitdaging.

En verder ... Zomer 2005: * Noten op de Dam 20 augustus * Salsa In the City 27 augustus * Noten op de Dam 3 september * Klein Mont Martre 10-11 september * Kerstmarkt op de Nieuwmarkt 15-24 december

Internet www.amsterdamcity.nl