Mojo Concerts: Alice Cooper verplaatst naar 013 Tilburg

Dit is een origineel persbericht.

MOJO Concerts, Delft, 1 juni 2005

Het concert van Alice Cooper op 18 juli a.s. is wegens logistieke redenen verplaatst van de Martiniplaza Groningen naar 013 Tilburg. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mensen die verhinderd zijn kunnen hun kaarten retourneren tot en met 1 juli a.s. bij de voorverkooppunten van Ticket Service.

Alice Cooper, van oorsprong genaamd Vincent Damon Furnier, is een waar icoon in de Rock 'n Roll historie, wie naar eigen zeggen 'weigert muziek te maken voor watjes'. Hij is werkelijk dé pionier op het gebied van theatrale en macabere podiumacts. Elektrische stoelen, guillotines, nepbloed en boa constrictors zijn instrumenten die hij op het podium zeker niet schuwt. De oldschool metal artiest en shockrocker brengt later dit jaar een nieuwe plaat uit, waarvan de huidige werktitel 'Dirty Diamonds' is. De cultstatus die Alice Cooper heeft verworven is nog lang niet verloren en zeker met zijn heftige shows en liefde voor horror en heavy metal bewijst hij nog altijd de koning van de shockrock te zijn. De show op 18 juli belooft dan ook een waar muzikaal avontuur te worden voor diegenen die het aandurven!

Voor meer informatie: www.mojo.nl

ALICE COOPER & SUPPORT ACT
Maandag 18 juli 2005

013, Tilburg
Entree: Euro 34 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (