Gemeente Scheemda


'Claim je kavel actie' Blauwe Stad
07 juli 2005

De Blauwe Stad organisatie heeft ervoor gekozen om de â Claim je kavel actieâ die voor half juli - voor de duur van één week - gepland stond te verruimen. Deze actie vindt nu plaats van 18 juli t/m 4 september. Dan kunnen potentiële kopers alvast hun kavelvoorkeur âvastleggenâ.

De Blauwe Stad organisatie heeft ervoor gekozen om de â Claim je kavel actieâ die voor half juli - voor de duur van één week - gepland stond te verruimen. Deze actie vindt nu plaats van 18 juli t/m 4 september. Dan kunnen potentiële kopers alvast hun kavelvoorkeur âvastleggenâ. Na de verloting begin september is er gelegenheid om de inschrijving om te zetten in een voorlopig contract.

Uit de praktijk is gebleken dat vele geïnteresseerde kopers het jammer vonden dat ze én in de vakantie én slechts voor de duur van één week hun âinschrijvingâ zouden kunnen inleveren. De directie van de Blauwe stad heeft daarom besloten deze kopers tegemoet te komen en de actie te verruimen.

De claim je kavel actie is in het leven geroepen om serieuze gegadigden de kans te geven - voorafgaand aan de officiële verkoop - hun voorkeur voor een kavel uit te spreken. Indien er meerdere geïnteresseerden voor dezelfde kavel zijn, wordt er vervolgens geloot via de notaris. De officiële verkoop start eind september. De Blauwe Stad biedt aan kopers die vóór 31 december hun kavel hebben afgenomen, onder andere een korting aan van 10%.

bron: www.blauwestad.nl