Sky Radio 101 FM met grote sterren rond het kampvuur!

14.07.2005 / 09:47 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Skyradio

Sky Radio 101 FM lanceert deze zomer een unieke concertreeks onder de naam Sky Radio Kampvuurconcerten. Tijdens de eerste editie geven Do, Krezip, Acda en de Munnik, Paul de Leeuw, Ilse DeLange en Jamie Cullum ieder afzonderlijk een akoestisch concert. De optredens vinden plaats op een geheime locatie bij het strand.

Het radiostation nodigt ieder concert een selecte groep mensen uit om een van de zes kampvuurconcerten bij te wonen. Luisteraars kunnen de hele zomer kaarten winnen voor dit nieuwe evenement van Sky Radio 101 FM door vanaf maandag 18 juli te luisteren naar het station. Iedere week staat vervolgens een andere artiest centraal.

Machiel Hofman, verantwoordelijk voor het muziekevenement bij Sky Radio 101 FM: 'Iedereen kent dat beeld wel, een aantal vrienden rond een kampvuur die samen in een sfeervolle omgeving muziek maken. Dat is exact de gedachte achter de kampvuurconcerten van Sky Radio 101 FM, alleen zit je nu naast je favoriete artiest! Het worden onvergetelijke avonden voor zowel de artiesten als het publiek.'

Meer informatie over de Sky Radio Kampvuurconcerten is te vinden op de website: www.skyradio.nl.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en op de kabel. Sky Radio 101 FM is de enige echte non-stop muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.