Gemeente Beverwijk


Feestelijke opening speeltoestel Wijk aan Zee

BEVERWIJK - Op maandag 18 juli 2005 neemt wethouder M. Dijkshoorn om ongeveer 14.15 uur een nieuw speeltoestel achter basisschool De Vrijheit in Wijk aan Zee in gebruik. Het gaat om een heel bijzonder speeltoestel want er kan op gespeeld worden door valide en minder valide kinderen. Speciaal voor dit doel is het toestel door speeltoestellenfabrikant Lappset samengesteld uit verschillende elementen. Het resultaat is een uniek speeltoestel voor iedereen! Het nieuwe speeltoestel staat in verbinding met het voetbal- en basketbalveld en is een van de grootste speeltoestellen in de gemeente Beverwijk.

Wethouder Dijkshoorn onthult om 14.15 uur het speeltoestel door een plaquette te onthullen. Daarna worden door kinderen van basisschool De Vrijheit en Heliomare ballonnen opgelaten.

De realisatie van het speeltoestel is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen basisschool De Vrijheit, Heliomare en Wijkgericht Werken van de gemeente Beverwijk. Zowel de basisschool De Vrijheit als Heliomare hebben financieel bijgedragen in de aanschaf van het toestel.