Gemeente Zwolle

Wegwerkzaamheden op de Oldeneelallee

Van maandag 18 juli tot en met woensdag 20 juli 2005 voert de gemeente wegwerkzaamheden uit op de Oldeneelallee. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spits, tussen 09.00 en 15.30 uur en hebben gevolgen voor het verkeer. Verkeer komend vanaf de IJsselallee richting Heinoseweg wordt omgeleidt door middel van bebording. Onverwachte omstandigheden, zoals het weer, kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan het weggedeelte dat ligt tussen de Soestwetering en de Nipkowstraat (rijbaan met de rijrichting Heino / Almelo). De werkzaamheden bestaan uit het maken van voegen in het wegdek. Deze voegen biedt het brugdek de benodigde ruimte voor het uitzetten. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op maandag 18 juli en dinsdag 19 juli. Op woensdag 20 juli wordt wegmarkering aangebracht.

De beide rijstroken op de rijbaan richting Heino zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. De afsluiting vindt plaats tussen 09.00 en 15.30 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Marsweg / Gerenweg. De omleidingsroute wordt middels borden aangegeven.

Nadere informatie
Meer gedetailleerde informatie over de uitvoering van het werk en de omleidingsroutes is na te lezen op: www.bereikbaarheidzwolle.nl.