Gemeente Roermond

Roermond trekt bezoekers met promotiespot op L1

Maandag 18 juli zendt L1 TV voor de eerste keer de promotiespot uit, die de gemeente Roermond onlangs door Dennis Case Productions liet produceren. Met deze spot wil de gemeente Roermond de aantrekkelijkheid van de stad promoten en nóg meer mensen uitnodigen om de gezellige bisschopsstad te bezoeken.

Centraal in de spot, die 20 seconden duurt, staat het hoofdthema: Roermond, bruisend hart van Limburg! Daarnaast zijn de subthemas Kunstrijk cultuurhart, Verrassend waterrijk en Historisch winkelhart in beeld gebracht. Hiermee wordt de veelzijdigheid van de stad voor het voetlicht geplaatst. Ook is er aandacht voor de goede en goedkope parkeerfaciliteiten in en rondom de binnenstad.

De voice-over is ingesproken door de bekende, jonge tv-presentatrice van TV-Limburg, Sijtje Terpstra. De achtergrondmuziek is het intro van het nummer Welkom in Limburg, momenteel een hit in deze provincie. Het is afkomstig van de bekende en populaire Limburgse formatie Schintaler, die voor deze stadspromotie graag hun medewerking wilden verlenen. De spot wordt deze maand elke dag herhaald in de reclameblokken van L1 TV. In augustus zal de spot om de dag te zien zijn. De uitzendingen zijn gepland tot en met 1 september 2005. Publicatiedatum: 15.07.2005 Bijgewerkt: 15.07.2005