Gemeente Delfzijl

Nieuwe gemeentegids

18 juli 2005

De nieuw gemeentegids van Delfzijl wordt deze week verspreid. Er is ook een digitale versie via de Delfzijl Portal, daar kun je doorlinken naar www.delfzijl.smartmap.nl. Hiervoor heeft de gemeente afspraken gemaakt met de uitgever van de gids, Akse Media uit Den Helder.

De digitale gemeentegids van Delfzijl bevat de adresgegevens van verenigingen, stichtingen en instellingen die voor de inwoners van Delfzijl van belang zijn. Deze gegevens zijn gekoppeld aan een digitale plattegrond. Zoeken kan d.m.v. het zoekveld (op trefwoord, bedrijfsnaam of postcode) of door een rubriek te selecteren uit het menu (lokale zoekmachine).
Voor bedrijven is er een knop Bedrijvenregister. Hier is een menu met ca. 15 hoofdgroepen waarbinnen verder gezocht kan worden. Ook bevat de website een routeplanner die automatisch de route naar de gevonden adressen plant.

Aanvullingen en wijzigingen voor de gids kunt u telefonisch doorgeven (0223-668877); faxen (0223-661020); mailen (redactie@aksemedia.nl) of schrijven (Akse Media B.V., Postbus 6033, 1780 KA Den Helder). Ook is er in de digitale versie een link terug te vinden (www.delfzijl.smartmap.nl) van waaruit u de wijzigingen direct naar ons kunt mailen. Deze ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

Laatst gewijzigd: 22-6-2005