AutoRai

Print

Markante promotieactie van Mitsubishi en Karwei

(18-7-2005)
De landelijke promotieactie van Mitsubishi en Karwei heeft een winnaar: Frank en Peggy van Gurp uit Bergeijk wonnen een schitterende Mitsubishi Colt.
Hun creatieve inzending voor de âEr-Op-Uitâ-actieweken van Mitsubishi en Karwei werd beloond met een Colt ter waarde van ⬠12.999,-. Tijdens de actieweken vroeg Karwei zijn bezoekers om de slagzin âIk win graag de Mitsubishi Colt bij Karwei â¦â op een zo origineel mogelijke manier af te maken.

Die slagzin afmaken deed de familie uit Bergeijk op een indrukwekkende manier, want zij maakten een âKarwei-dvdâ die ze verpakten in een Colt van papier-maché. Frank van Gurp vertelt: âWe bedachten met ons gezin niet een slagzin, maar een compleet âKarwei-liedâ met een leuk dansje. Dat heb ik met de videocamera opgenomen en daarna op een dvd gezet. En dat alles was zeker de moeite waard, want kijk eens in wat voor een prachtige auto we voortaan kunnen rijden!â

Zijn vrouw vult hem aan: âDe Colt is ontzettend mooi en hij komt goed van pas. Nu kan ik de kinderen voortaan met de Colt naar school brengen. Daar is de auto ideaal voor: hij is compact, heel veilig en heeft achterin genoeg ruimte voor onze drie kinderen.â

Mitsubishi dealer Autobedrijf Winters B.V. in Valkenswaard had de eer om de hoofdprijs â een zilverkleurige Colt ter waarde van ⬠12.999,- met 1,1-litermotor en airconditioning â uit te reiken aan de gelukkige familie.

Aandachtstrekker
Tijdens de landelijke actieweken van de Karwei-bouwmarkten hadden veel Nederlandse Mitsubishi dealers een opvallende Colt CZ3 bij het plaatselijke Karwei-filiaal neergezet. Iedere bezoeker van Karwei ontving bij de kassa een slagzinkaart met de vraag om die slagzin op een originele manier af te maken. De origineelste inzending won de Mitsubishi Colt en uit de overige inzendingen werden tien originele slagzinnen gekozen. Deze winnaars mochten een weekend lang rijden in een Colt CZ3 en kregen daarbij ⬠200,- zakgeld mee om vrij te besteden.

De âEr-Op-Uitâ-actieweken van Mitsubishi en Karwei waren een succes. Maar liefst 500.000 bezoekers bezochten de plaatselijke Karwei tijdens de actieweken. Zoân 20.000 bezoekers leverden hun slagzinkaart in. De Colt CZ3 stond volop in de belangstelling tijdens de actieweken en was een regelrechte publiekstrekker.

Keuze genoeg
De Mitsubishi Colt CZ3 is net als de Colt 5-deurs leverbaar met vier verschillende benzinemotoren, variërend van 75 tot 109 pk (55 tot 80 kW) en een dieselmotor met maar liefst 95 pk (70 kW). Het topmodel is de sportieve

3-deurs Colt CZT met een 150 pk (110 kW) sterke 1,5-liter turbomotor. Elke Colt is standaard rijk uitgerust met onder meer airbags voor bestuurder en passagier, ABS met EBD, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektronische stuurbekrachtiging en drie hoofdsteunen achter. De prijzen voor de Mitsubishi Colt CZ3 starten bij ⬠11.999,- en voor de Colt 5-deurs bij ⬠13.499,-. De Mitsubishi Colt CZT heeft een prijskaartje van ⬠21.999,-.