PERSBERICHT - 2005-07-18

Stedentrips naar Beijing, Shanghai, Hongkong, Bangkok, Kuala Lumpur en Singapore

Aziatische steden nieuw bij De Jong Intra

De Jong Intra Vakanties verspreidt vanaf begin augustus haar nieuwe stedenprogramma's voor de winter 2005-2006. Nieuw zijn daarin een speciale gids voor de Aziatische steden Beijing, Shanghai, Hongkong, Bangkok, Kuala Lumpur en Singapore. Verder is New York nieuw in het proghramma opgenomen en is in vrijwel alle bestaande bestemmingen het aanmbod sterk uitgebreid en vernieuwd.

In verband met de enorme groei die de Jong Intra Vakanties realiseert op haar steden programma wordt een nieuwe brochure uitgebracht; Aziatische Steden. Volop 4-daagse reizen die moeiteloos te verlengen zijn naar 5, 6 of 7 daagse reizen naar steden die stuk voor stuk tot de verbeelding spreken. Opgenomen in de Aziatische steden brochure zijn Beijing, Shanghai, Hongkong, Bangkok, Kuala Lumpur en Singapore.

Wereldsteden worden steeds populairder en ook voor kortere vakanties zijn verre bestemmingen zeer populair. Niet alleen kan men tegenwoordig voordelig vliegen naar de steden maar men kan er ook uiterst comfortabel verblijven, goedkoop eten, uitstekend winkelen en de verschillende steden bieden interessante excursie mogelijkheden. Grote steden zoals Shanghai, Hong Kong en Bangkok zijn tegenwoordig een walhalla om goedkoop te winkelen of bijvoorbeeld een pak op maat te laten maken.

Excursies
Naast vierdaagse standaard stadsarrangementen, die zoals reeds vermeld verlengingsmogelijkheden bieden, presenteert de Jong Intra Vakanties in elke plaats een groot aantal excursie mogelijkheden: bijvoorbeeld in Beijing een excursie naar de Chinese Muur, in Hongkong een boottocht door de oude haven en in Bangkok een fietstour door een oude stadswijk.

In Beijing zijn de attracties, zoals de Verboden Stad en de Chinese muur een absoluut hoogtepunt van een bezoek aan deze stad. U kunt er tegenwoordig uiterst comfortabel en veilig verblijven. De Jong Intra selecteerde hotels met Engelssprekende staf, betrouwbare en representatieve restaurants en uitstekende locaties.

Shanghai
In Shanghai staat de ultra moderne architectuur centraal, net als de moderne winkelcentra met alle beroemde merken zoals: Chanel, Rolex, Guici en Sony. Door de instandhouding van de Chinese cultuur en architectuur biedt Shanghai een geweldige mix van Oost en West!

Hongkong
Hongkong is het ware Mekka voor mode en elektronica liefhebbers, dit in combinatie met het aangename klimaat en de vele excursiemogelijkheden maakt Hong Kong meer dan een bezoek waard. De ultramoderne wolkenkrabbers in Kowloon en op Hongkong Island staan in schil contrast met de traditionele dorpjes en de typisch Chinese jonken die in de haven liggen. Hongkong is een unieke stad met een geweldige uitstraling. De Jong Intra Vakanties biedt mogelijkheden tot een bezoek aan Lantau eiland, Macau, een Sampan boottochtje of een bezoek aan Victoria Peak, met zijn fantastische uitzicht over Hongkong.

Bangkok
Bangkok is al jaren populair en niet zonder reden. Deze wereldstad heeft veel te bieden zoals het Koninklijk paleis, de Gouden Boeddha en Drijvende groentemarkt en een bruisend nachtleven. Daarnaast staat Bangkok bekend vanwege de vele markten waar afdingen nog echt een sport is.

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur is een multiculturele mix van verschillende nationaliteiten. De Indiase, Chinese, Islamitische en Boeddhistische cultuur zijn terug te vinden in de prachtige tempelcomplexen met de vele kunstwerken, maar ook in de rijk gevarieerde keuken die steeds weer voor aangename verrassingen zorgt. Daarnaast beschikt Kuala Lumpur over één van de grootste winkel centras ter wereld The Golden Triangle.

Singapore
Singapore is een combinatie van oud en nieuw, westers en oosters. Deze stadstaat is modern, veilig en zeer schoon. De stad biedt vele mogelijkheden voor iedere bezoeker, zoals natuurparken, kleine eilandjes, musea, dierentuinen, botanische tuinen maar daarnaast ook winkels, restaurants en nog veel meer. De Jong Intra Vakanties accentueert de indrukwekkende skyline met moderne kantoren en laat de sfeer proeven van Chinatown of Little India.

Alle belangrijke feiten op een rijtje:

Brochure Aziatische Steden: Beijing, Shanghai, Hongkong, Bangkok, Kuala Lumpur en Singapore
Elke stad heeft een introductie pagina met daarbij de hoogtepunten, het aanbod én bijzondere tips.
Alle steden worden aangeboden in combinatie met de KLM. Daarnaast biedt de Jong Intra andere gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals China Airlines, MAS en Finnair.
Beijing: 6 verschillende hotels: NIEUW een boutique hotel met uitstekende service: Brown hotel.
Beijing: 6 verschillende excursiemogelijkheden waaronder een fietstocht door de oude wijk, een dagtocht naar de Muur en een bezoek aan de Pandas
Shanghai: 4 goede hotels en diverse excursie mogelijkheden. HongKong: uitstekende hotels met centrale ligging. Nieuw Minden hotel: Sfeervol Boutique hotel
HongKong: 7 excursie mogelijkheden waaronder met de tram naar Victoria peak, een dagtocht naar Macau of een boottocht in een traditionele jonk door de haven
Bangkok: vele goede en betrouwbare hotels waaronder en Narai hotel al jaren een absolute favoriet bij de Jong Intra reizigers. Bangkok: Vele excursie mogelijkheden zoals fietsen in de oude wijk onder begeleiding van Co van Kessel, boottocht door de kleine kanalen (klongs) of bijvoorbeeld een exclusief diner op de rivier. Kuala Lumpur: 5 goede hotels, uitstekende prijs/kwaliteit en goede locatie
Kuala Lumpur: Excursie mogelijkheden zoals een stadstour, een dag excursie naar de hindoeïstische Batu grotten of naar het Malacca met vele invloeden uit het Nederlandse koloniale verleden. Singapore: diverse hotels en excursie mogelijkheden waaronder een stadstour en Sentosa eiland.