De eerste twee dagen hebben de Nederlandse zeilers in Busan (KOR) tijdens het ISAF WJK goede resultaten neergezet.

Uitslagen:
Mistral meisjes:
Nikki van Riel staat overall op een twaalfde plaats na zeven gevaren races.

Laser Radiaal:
Anneke Bouwmeester zeilde vooral de eerste dag de laatste twee wedstrijden erg goed en kwam in beide races als achtste over de finishlijn. De tweede dag gingen de laatste races iets minder met een 21 en 16 als resultaat. Overall staat ze 15e.

Laser Standaard:
Rutger van Schaardenburg staat na vijf races op een eerste plaats in het tussenklassenment. De vijfde race wist Rutger zelfs de overwinning op zijn naam te schrijven. Het blijft echter spannend want het verschil met de nummers twee en drie uit het tussenklassement is minimaal.

420-meisjes:
Nicole van Erp en Robyne van Notten hebben tot nu toe wisselvallig gevaren. Technische problemen met de spival op de eerste dag kostte de dames een flink aantal plaatsen. Na vijf gevaren wedstrijden staan zij nu op een zeventiende plaats in het tussenklassement.

420 jongens:
Pieter van Notten en Jasper Kleijweg begonnen dit kampioenschap matig, in de eerste wedstrijd zeilden zij naar de verkeerde boei waardoor ze als 20e over de finishlijn kwamen. De heren hebben zich de tweede dag goed hersteld en werden in de vierde race 3e en tijdens de vijfde race 2e. Helaas hadden zij tijdens deze laaste race een te vroege start waardoor zij werden gediskwalificeerd.
Na vijf gevaren races staan de jongens op een negentiende plaats in het tussenklassement.

Dinsdag is een rustdag. Voor woensdag en donderdag staan er twee races per dag gepland, vrijdag is de laatste dag en wordt er één race gevaren.