Eemland noord 11.30 uur

Utrecht 18-07-2005 - Nieuwsberichten Eemland noord

Verdachten vechtpartij aangehouden

SOEST De politie heeft woensdag 13 juli twee inwoners van Baarn aangehouden voor hun betrokkenheid bij de mishandeling die plaatsvond in een horecagelegenheid aan de Stadhouderslaan op zondag 29 mei.

Bij de mishandeling van een 23-jarige Baarnaar en 25-jarige Soester werd een barkruk gebruikt om de slachtoffers te verwonden.

De beide verdachten, van 19 en 20 jaar oud, kwamen in beeld na het onderzoek van de wijkpolitie van Soest waarbij meerdere getuigen werden gehoord.

De slachtoffers raakten gewond aan het hoofd en zijn behandeld voor hun letsel in het ziekenhuis.

De verdachten zijn na het verhoor overgedragen aan justitie.

Bestuurder onder invloed veroorzaakt aanrijding

SOESTERBERG - De politie heeft zondagavond een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakte.

Omstreeks 23.15 uur kreeg de een melding van een aanrijding op de Laan Blusse van Oud Alblas. Ter plaatse trof de politie een 39-jarige bestuurder uit Bilthoven aan. De man was met zijn auto in de bocht tegen een lantaarnpaal aangereden. Na een eerste blaastest bleek dat de Bilthovenaar te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en meegenomen nar het bureau.

De ademanalyse wees 645 ug/l uit. Het rijbewijs van de man werd ingenomen. Met een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur werd hij naar huis gestuurd.