1e persbericht van maandag 18 juli 2005

Eindhoven 18-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Gezochte man aangehouden

Een man van 37 jaar uit Eindhoven is zondagmiddag rond 17.15 uur aangehouden op de Professor Holstlaan. Hij had zes bolletjes met cocaïne en vier bolletjes met heroïne bij zich. De automobilist werd aangehouden door surveillerende agenten nadat hij met zijn auto een doodlopende straat was ingereden. Uit onderzoek bleek dat hij door de politie in Gelderland gezocht werd vanwege een autodiefstal. De man is na zijn aanhouding overgedragen aan de Gelderse politie.

Helmond: Woninginsluiping

Bij een insluiping in een woning aan de Eymerickhof zijn een computer, een geldkistje met ongeveer 100 euro contant geld en enkele honderden cds weggehaald. Dat gebeurde zondag tussen 13.00 en 18.15 uur. Een raam van een slaapkamer stond op een kier.

Asten: Motorrijder gewond bij aanrijding

Een 24-jarige motorrijder uit Deurne is zondagmiddag rond 16.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Heesakkerweg. Hij reed daar frontaal tegen een auto die werd bestuurd door een 53-jarige man uit Valkenswaard. De oorzaak van de aanrijding wordt nog onderzocht. De motorrijder is met diverse kneuzingen en breuken opgenomen in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. De inzittende van de auto, een 50-jarige vrouw uit Valkenswaard, had rugklachten maar is niet in een ziekenhuis opgenomen.

Bergeijk: Inbraak in verenigingsgebouw

In een verenigingsgebouw aan de Eerselsedijk is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. De dader kwam binnen door een rolluik te vernielen en vervolgens de ruit van een toegangsdeur in te gooien. Uit het pand werd een nog onbekende hoeveelheid geld weggenomen.