Beers Bedrijfsauto

Young European Truck Driver

Gebroeders Swinkels Metaalrecycling gaat voor Scania V8

07/18/2005

Twee imposante Scania V8's vinden hun weg bij Gebroeders Swinkels Metaalrecycling (klik voor grotere foto) Gebroeders Swinkels Metaalrecycling B.V., uit het Zuid-Limburgse Heerlen, heeft onlangs haar wagenpark uitgebreid met twee nieuwe Scania V8 Topline trekkers met een vermogen van 500 pk. De beide voertuigen, van het type R 500LA4X2MNA, zijn zeer luxueus uitgevoerd en helemaal afgestemd op de lange internationale ritten die het bedrijf ermee gaat uitvoeren. Zo is de comfortabele Topline cabine voorzien van lederen stoelen, een stuur van hout/leder en een keur aan comfortverhogende accessoires. Rond alle activiteiten van het recyclen van zware metaalconstructies en schroot vormen de beide Scania's een ideaal visitekaartje voor Swinkels. De vrachtauto's zijn afgeleverd door Scania-dealer Habets Truck te Nuth.

Bij Swinkels Metaalrecycling wordt maandelijks zo'n acht- á tienduizend ton gebruikte metalen verwerkt. Hiervoor beschikt het bedrijf over twee schrootscharen van 800 en 1.000 ton knipkracht en vijf mobiele kranen met hefvermogens tot 10 ton. Het werkgebied van Swinkels omvat heel Europa en het grootste deel van het transport wordt door Swinkels zelf uitgevoerd. Hiervoor beschikt het Heerlense bedrijf over drie trekker/opleggercombinaties en vijf containerwagens met aanhanger.

Swinkels kiest voor Scania vanwege de onverwoestbare betrouwbaarheid, het lage brandstofverbruik en natuurlijk de uitstraling van de Topline in combinatie met Scania's legendarische V8.

© Copyright Scania 2004 All rights reserved.