Politie Zeeland


---

Z-4015-2005 Mishandeling in Koewacht
In de Schoolstraat in Koewacht werd zondag om 20.20 uur een 20-jarige bromfietser uit Stekene aangehouden.
De bromfietser die onder invloed van alcohol verkeerde, had tussen 19.40 en 19.50 uur op de Schuttershofweg een 54-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen aangesproken en klemgereden en hem zonder aanleiding geslagen, geschopt en verbaal bedreigd. De man kreeg hulp van buurtbewoners, waarvan er een ook nog door de bromfietser werd geslagen. Daarna ging de bromfietser er vandoor. Hij werd aangehouden en ingesloten.

W-4016-2005 Diefstal autowielen
In de nacht van zondag op maandag werden van een personenauto aan de Koksweg in Koudekerke allevier de wielen met lichtmetalen velgen gestolen.
De auto werd daarna op stenen gezet. De waarde van de wielen bedraagt enkele honderden euro's per stuk.

W-4017-2005 Diefstal uit tuin
Uit een tuin, behorend bij een woning in de Verkuil Quakkelaarstraat in Vlissingen werden afgelopen nacht drie tuinlampen gestolen.
De totale waarde van de lampen bedraagt enkele tientallen euro's.

O-4018-2005 Autoradio gestolen
In de nacht van zondag op maandag werd bij de Oude Veiling in Kapelle een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd de radio / cd-speler ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.

Z-4019-2005 Diefstal gsm
Maandag tussen 09.00 en 09.30 werd in een winkelpand in de Ringlaan in Breskens een gsm uit een winkelwagentje gestolen.
Het toestel, waarvan de waarde niet bekend is, werd weggenomen toen het een ogenblik onbeheerd in het wagentje lag.

Z-4020-2005 Autowiel gestolen
Van een personenauto, die geparkeerd stond op de Nieuwesluisweg in Breskens, werd zondag tussen 11.00 en 17.00 uur een wiel gestolen.
De waarde is niet bekend.

O-4021-2005 Diefstal portemonnee
In de nacht van zondag op maandag werd in een horecabedrijf in Renesse de portemonnee van een bezoeker gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd waarschijnlijk in een onbewaakt ogenblik uit een van zijn zakken weggenomen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.