PERSBERICHT - 2005-07-18

Belangstelling groeit voor vakantie bij de oosterburen

NL-website Duits verkeersbureau sterk uitgebreid

De sterk uitgebreide Nederlandstalige website
www.duitsverkeersbureau.nl mag zich de laatste maanden in een stijgende belangstelling verheugen. Niet zo verwonderlijk misschien, omdat Duitsland als vakantieland bij Nederlanders steeds meer in trek raakt. Het aantal bezoekers uit Nederland bereikt de laatste jaren record na record.

Duitsland is dichtbij, biedt kwaliteit tegen redelijke prijzen en heeft steeds meer positieve verrassingen in petto. Het is een vakantieland dat duidelijk met zijn tijd meegaat. En dat straalt af op de webpaginas van het Duits Verkeersbureau.

Uitgebreid
De website is de laatste tijd weer flink uitgebreid. Een van de nieuwe themas die diepgaand wordt behandeld is dat van Waterland Duitsland. Steeds meer vakantiegangers blijken behoefte te hebben aan een verblijf op of aan het water. Duitsland kan aan die vraag op een uitstekende manier voldoen. Wie Thema Waterland Duitsland op de website aanklikt zal verbaasd zijn over de vele en uiteenlopende mogelijkheden.

Sportland
Nog zo'n verrassing biedt het nieuwe Thema Sportland Duitsland. Wie mocht denken dat dit er vooral is gekomen vanwege het op handen zijnde toernooi om het wereldkampioenschap voetbal (dat zoals bekend volgend jaar zomer op Duitse bodem wordt afgewikkeld) heeft maar ten dele gelijk. Natuurlijk staat er voor een ieder die reikhalzend uitziet naar dit grootse voetbalevenement veel interessants en nuttigs in. Maar het Thema Sportland Duitsland heeft zoveel meer te bieden. Wie bij voorbeeld van skimboarden of wakeboarden houdt moet hier vooral kijken. Hetzelfde geldt voor alle fans van canyoning, rafting, duiken, parasailing en jetski om maar een paar eigentijdse sportieve activiteiten te noemen die in Duitsland naar hartelust kunnen worden beoefend.

Pret- en attractieparken
Een nieuw uitgebreid onderwerp op de site van het Duits Verkeersbureau is ook het Thema Pret- en attractieparken. Wie dit onderwerp aanklikt staat meteen versteld van het grote aantal en de diversiteit van de Duitse parken. Het hoeft dan ook eigenlijk niet te verbazen dat steeds meer Nederlanders tegenwoordig kiezen voor een uitje naar Duitse pret- en attractieparken. Wie plannen in deze richting heeft doet er goed aan eerst kennis te nemen van de uitgebreide Nederlandstalige site van het Duits Verkeersbureau.

Meer vernieuwd
Er is de laatste tijd veel meer vernieuwd op de uitgebreide site. Zo is er overzichtelijke informatie te vinden over de talloze zwemparadijzen waarover Duitsland beschikt, over het grote aanbod aan hoogwaardige dierentuinen, is er veel aandacht voor familievakanties en jongerenreizen. Sinds enkele maanden is er een speciale Gay & Lesbian pagina, een afzonderlijke Hamburg-pagina en wordt er ruime aandacht besteed aan E-book. Er is een zoekmachine waarmee optimaal gericht kan worden gewerkt, er zijn meer en comfortabele brochure-bestelmogelijkheden en er zijn prijzen te winnen!

Wie ideeën zoekt voor een ontspannen vakantie of een niet-alledaags uitje heeft alle reden om (opnieuw) naar www.duitsverkeersbureau.nl te gaan